انجمن تفریح و سرگرمی خانوم خانوما




آموزش ده مرحله ای پخت کیک (مالیبو مارکت)زمان کنونی: 12-08-2022، 03:53 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: saboonati
آخرین ارسال: saboonati
پاسخ 1
بازدید 501

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش ده مرحله ای پخت کیک (مالیبو مارکت)
09-05-2018، 10:23 AM,
ارسال: #1
آموزش ده مرحله ای پخت کیک (مالیبو مارکت)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[url=آموزش ده مرحله ای پخت کیک آموزش ده مرحله ای پخت کیک 1397-2-3 نظرات(0) بازدید(31) آموزش شیرینی پزی 10 مرحله طرز تهیه کیک اصول پخت کیک چه سرگرمی در خانه جذابتر از این وجود خواهد داشت که یک کیک فانتزی را با اعضای خانواده درست کنید و با یک چای گرم میل کنید. وقتی بچه ها مشتاق اند، در آشپزخانه به پدر و مادرشان کمک کنند ، یکی از اولین کارهایی که می خواهند انجام دهند، کمک در پخت کیک است. به دلیل سادگی این کار ، انتخاب خوبی است ،کاری ساده و صریح است و با در نظر گرفتن تغییرات احتمالی تاثیر گذار در روند کار، در هر زمان طبق مراحل یکسانی صورت می گیرد. داشتن یک راهنمای پخت شیرینی و کیک به ما اجازه می دهد، که از ابتدا با اعتماد به نفس بالا اقدام به پخت کیک کنیم. برای نشان دادن نمونه ای از آموزش پخت کیک، کارشناسان مالیبومارکت طرز تهیه کیک شکلاتی را در لیست قرار می دهیم. قدم اول : آماده سازی ظرف پخت کیک : قبل از شروع به پخت کیک ، روغن و آرد را در تابه مورد استفاده بریزید. این مواد را می توان تابه گرد و 13 تا یا ظرف مستطیلی و یا قالب کیک، ریخت. سپس فر را جهت آماده سازی برای پخت کیک، تا دمایی گرم کنید، که در دستورالعمل آمده است. قدم دوم : آب کردن شکلات و آماده سازی مواد دیگر : قبل از آماده کردن خمیر ، داشتن همه مواد آماده شده، مهم است. در بسیاری از آموزش شیرینی پزی ها، شکلات ذوب شده لازم است. شما باید این کار را قبل از شروع مخلوط کردن خمیر انجام دهید. برای ذوب کردن شکلات ، می توانید از یک مایکروویو و یا یک تابه روی اجاق گاز به شیوه سنتی استفاده کنید. چندین روش برای ذوب شکلات وجود دارد، از بین دستورالعمل های متعدد برای پخت کیک ، اقدامات مقدماتی دیگری برای تهیه مواد دیگر ،اعم از خرد کردن آجیل، برش زدن لیمو یا پرتقال، می تواند صورت گیرد. قدم سوم : مخلوط کردن مواد پخت کیک : پیمانه کردن درست و کامل برای مخلوط کردن مواد خشک مهم است، چون کیک به طور هموار و درست ، پف می کند. از یک هم زن برقی برای ترکیب آرد با مایه خمیر ، برای به دست آوردن یک مخلوط خوب استفاده کنید. قدم چهارم : تهیه خامه از ترکیب کره و شکر : قبل از شروع به پخت، کره را دمای اتاق گذارید ،وقتی که به دمای لازم رسید، تا زمانی که خامه ای شود ، آن را هم بزنید. در صورت امکان، در حین هم زدن ، آهسته کمی شکر را اضافه کنید، اگر اضافه کردن شکر در این حال ممکن نیست، کمی شکر در زمانی دیگر اضافه کنید تا زمانی که کل شکر اضافه شود. قدم پنجم: تخم مرغ را اضافه کنید : تخم مرغ ها را به مخلوط کره و شکر، یکی یکی اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید تا زمانی که ترکیب شود. قدم ششم : شکلات را اضافه کنید : برای تهیه کیک شکلاتی ، وقتی که شکلات به مخلوط کره و شکر اضافه می شود ، کلید کار است. از مخلوط شدن کامل آن مطمئن شوید. اما وقتی شکلات یا دیگر مواد را برای دستورات اصلی اضافه می کنید ، باید از یک دستورالعمل خاص استفاده کنید. قدم هفتم : آرد و شیر را اضافه کنید : مخلوطی از مواد پخت کیک حاوی شیر را متناوبا به مخلوط کره و شکر دارای تخم مرغ و کره ذوب اضافه کنید . مواد را خوب مخلوط کنید، تا اینکه یکدست شود. در برخی دستورالعمل ها، شیر در آخر اضافه می شود. از یک دستورالعمل خاص برای نتیجه بهتر استفاده کنید. قدم هشتم :کره را در تابه بریزید. با دقت کره را بین دو تابه گرد مخصوص پخت کیک تقسیم کنید، یا در یک تابه بریزید ، اگر از یک ظرف مستطیلی یا قالب استفاده می کنید. به آرامی به تابه روی پیشخوان یا حتی جایی بالاتر ضربه بزنید . در صورت لزوم ، قبل از پخت باید از کفگیر برای صاف کردن قسمت رویی کیک استفاده کنید. قدم نهم: پختن و سرد کردن کیک : کیک را بر اساس زمان و دمای ذکر شده در دستورالعمل بپزید. از فر در آورده و همان طور که در دستورالعمل آمذه است، 10 دقیقه بگذارید تا سرد شود.کیک را از تابه جدا کنید یا کاملا روی قفسه ای فلزی گذارید تا قبل از فریز کردن، سرد شود. مطمئن شوید ،که لایه رویی کیک روی قفسه قرار نگیرد . در غیر این صورت، خطوط شبکه ای روی کیک می افتد. قدم دهم : کیک آماده شده وقتی که کیک کاملا سرد شد ، زمان آن است که فریز شود. خامه یا کرم کره ای ، پنیری یا گاناش را انتخاب کنید. اگر کیک شما دو ردیف است، روی ظرف سرو گذارید و بگذارید خنک شود. بعد لایه دوم را بگذارید و بگذارید سرد شود. در صورت تمایل برای تزئین کیک کمی آن را بچرخانید.]آموزش ده مرحله ای پخت کیک

 





 10 مرحله طرز تهیه کیک
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

 چه سرگرمی در خانه جذابتر از این وجود خواهد داشت که یک کیک فانتزی را با اعضای خانواده درست کنید و با یک چای گرم میل کنید. وقتی بچه ها مشتاق اند، در آشپزخانه  به پدر و مادرشان  کمک کنند  ، یکی از اولین کارهایی که می خواهند انجام دهند،  کمک دردیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 است. به دلیل سادگی این کار ، انتخاب خوبی است ،کاری ساده و صریح است و با در نظر گرفتن تغییرات احتمالی تاثیر گذار در روند کار، در هر زمان طبق مراحل یکسانی صورت می گیرد. داشتن یک راهنمای پخت شیرینی و کیک به ما اجازه می دهد، که از ابتدا با اعتماد به نفس بالا اقدام به پخت کیک کنیم. برای نشان دادن نمونه ای از آموزش پخت کیک،  کارشناسان دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 طرز  تهیه  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
را در لیست قرار می دهیم. 
قدم اول : آماده سازی ظرف پخت کیک :
قبل از شروع به پخت کیک ، روغن و آرد را در تابه مورد استفاده بریزید.  این مواد را می توان تابه گرد و   13 تا یا ظرف مستطیلی و یا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، ریخت. سپس فر را جهت آماده سازی برای پخت کیک،  تا دمایی گرم کنید،  که در دستورالعمل آمده است.  
قدم دوم :  آب کردن شکلات و آماده سازی مواد دیگر :
قبل از آماده کردن خمیر ، داشتن همه مواد آماده شده،  مهم است. در بسیاری از آموزش شیرینی پزی  ها،  شکلات ذوب شده لازم است. شما باید این کار را قبل از شروع مخلوط کردن خمیر انجام دهید. برای ذوب کردن شکلات ، می توانید از یک مایکروویو و یا یک  تابه روی  اجاق گاز به شیوه سنتی استفاده کنید.

[تصویر:  3%20(1).jpg]


چندین روش برای ذوب شکلات وجود دارد، از بین دستورالعمل های متعدد  برای پخت کیک ، اقدامات مقدماتی دیگری برای تهیه مواد دیگر ،اعم  از  خرد کردن آجیل، برش زدن لیمو یا پرتقال، می تواند صورت گیرد.
قدم سوم : مخلوط کردن مواد  پخت کیک  :
 پیمانه کردن  درست و کامل برای مخلوط کردن مواد خشک مهم است،  چون کیک به طور  هموار  و درست ، پف می کند. از یک هم زن برقی برای ترکیب آرد با مایه خمیر ، برای به دست آوردن یک مخلوط خوب استفاده کنید.
قدم چهارم :  تهیه خامه از ترکیب کره و شکر  :
قبل از شروع به پخت، کره را دمای اتاق گذارید ،وقتی که به دمای لازم رسید، تا زمانی که  خامه ای شود  ، آن را هم بزنید. در صورت امکان،  در حین هم زدن ،  آهسته کمی  شکر را اضافه کنید، اگر اضافه کردن شکر در این حال ممکن نیست، کمی شکر  در زمانی دیگر  اضافه کنید تا زمانی که کل شکر اضافه شود.
قدم پنجم:  تخم مرغ را اضافه کنید :
تخم مرغ ها را به مخلوط کره و شکر،  یکی یکی اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید تا زمانی که ترکیب شود.
قدم ششم : شکلات را اضافه کنید :
برای تهیه کیک شکلاتی ، وقتی که شکلات به مخلوط کره و شکر اضافه می شود ، کلید کار است.  از مخلوط شدن کامل آن مطمئن شوید. اما وقتی  شکلات یا دیگر مواد را برای دستورات اصلی  اضافه می کنید  ، باید  از یک دستورالعمل خاص استفاده کنید.       
قدم هفتم : آرد و شیر را اضافه کنید :
مخلوطی از مواد پخت کیک حاوی شیر را متناوبا به مخلوط کره و شکر  دارای  تخم مرغ و کره ذوب  اضافه کنید . مواد را خوب مخلوط کنید، تا اینکه یکدست شود. در برخی دستورالعمل ها،  شیر در آخر اضافه می شود. از یک دستورالعمل خاص برای نتیجه بهتر استفاده کنید.
قدم هشتم :کره را در تابه بریزید.
با دقت کره را بین دو تابه گرد مخصوص پخت کیک تقسیم کنید، یا در یک تابه بریزید ، اگر از یک ظرف مستطیلی یا قالب استفاده می کنید. به آرامی به تابه روی پیشخوان  یا حتی جایی بالاتر ضربه بزنید . در صورت لزوم ، قبل از پخت باید از کفگیر برای صاف کردن قسمت رویی کیک  استفاده کنید.
قدم نهم:  پختن و سرد کردن کیک :
کیک را بر اساس زمان و دمای ذکر شده در دستورالعمل بپزید. از فر در آورده و همان طور که در دستورالعمل آمذه است، 10 دقیقه بگذارید تا سرد شود.کیک را از تابه جدا کنید یا کاملا روی قفسه ای فلزی گذارید تا قبل از  فریز کردن، سرد شود. مطمئن شوید ،که لایه رویی کیک روی قفسه قرار نگیرد . در غیر این صورت، خطوط شبکه  ای روی کیک می افتد.

[تصویر:  4%20(2).jpg]


قدم دهم : کیک آماده شده
وقتی که کیک کاملا سرد شد ، زمان آن است که فریز  شود.  خامه یا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
  ، پنیری یا  گاناش را  انتخاب کنید. اگر کیک شما دو ردیف است، روی ظرف سرو گذارید و بگذارید خنک شود. بعد لایه دوم را بگذارید و بگذارید سرد شود. در صورت تمایل برایدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 کمی آن را بچرخانید.
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | تالار گفتمان خانوم خانوما | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS
در این سایتدر كل اینترنت