انجمن تفریح و سرگرمی خانوم خانوما




شیرینی پاری برست کوچکزمان کنونی: 06-12-2021، 07:15 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ziba
آخرین ارسال: ziba
پاسخ 1
بازدید 941

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی پاری برست کوچک
31-08-2014، 01:29 PM,
ارسال: #1
شیرینی پاری برست کوچک
مواد لازم:

تخم مرغ - 5 تا 6 عدد

آرد گندم - 1 لیوان معمولی ( 125 گرم)

آب - 1لیوان معمولی (یک چهارم لیتر)

روغن - نصف لیوان کوچک (100 گرم)

خامه - 250 گرم

وانیل - نصف قاشق چایخوری

پودر قند - 3 تا 4 قاشق سوپخوری


روش تهیه:

آب و روغن را در ظرفی می ریزیم ، روی زآتش می گذاریم تا جوش بیاید . آرد را یک مرتبه داخلآب جوشان می ریزیم ، کمی زیر و رو می کنیم تا آب تبخیر شده و خمیر کاملا سفت شود . خمیر را از روی آتش برداشته می گذاریم کمی سرد شود . یک عدد تخم مرغ در خمیر می شکنیم و خوب مخلوط می کنیم ، به همین ترتیب همه تخم مرغ ها را با خمیر مخلوط می کنیم . هر قدر تخم مرغ این خمیر بیشتر بشود زیادتر پف کرده ، لطیف تر می شود ، مشروط بر اینکه خمیر شل نشود .
سینی فر را کمی چرب می کنیم ، فر را با حرارت 450 درجه فارنهایت یا 225 درجه سانتیگراد گرم می کنیم ، از خمیر مقداری در قیف ریخته ، دایره های کوچکی در سینی می ریزیم . سینی را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم . حرارت را 50 درجه کم می کنیم . به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم نان در فر بماند ، بعد از 10 تا 15 دقیقه دیگر حرارت را 350 درجه فارنهایت می کنیم . نان ها باید کاملا پف کرده و داخل آن ها خالی شود.
شیرینی ها را بیرون می آوریم و می گذاریم سرد شود . 250 گرم خامه را با نصف قاشق چایخوری وانیل مخلوط می کنیم . ظرف خامه را روی یخ می گذاریم و می زنیم تا خامه سفت شده ، فرم بگیرد . بعد 3 تا 4 قاشق سوپخوری پودر قند را با خامه مخلوط می کنیم .
ممکن است 2 عدد سفیده تخم مرغ را در حدی که کاملا ، سفید ، سفت و خشک شود ، هم زد ه ، کم کم داخل خامه بریزیم .
روی نان را یک دایره بر می داریم و خامه را در قیف ریخته ، داخل نان را توسط قیف پر می کنیم . ورقه ای را که از روی نان برداشته ایم روی آن قرار می دهیم و کمی پودر قند روی آن می پاشیم .
در صورت تمایل می توانیم 2 تا 3 قاشق مربای آلبالو بدون شربت را با خامه مخلوط نموده ، نان را پر کنیم. همچنین می توانیم وقتی نان ها را در سینی برای طبخ گذاشتیم ، قبل از پخته شدن مقداری بادام پوست گرفته ، به صورت ورقه یا خلال بادام روی آن ها بپاشیم و بعد شیرینی را طبخ کنیم.
این خمیر را می توانیم یکجا در قالب گرد میان خالی ، که کف آن را چرب کرده ایم ریخته ، طبخ کنیم (در این صورت مدت طبخ در حدود 45 دقیقه می شود ) و داخل آن را با خامه پر نمائیم.این شیرینی فرانسوی می باشد.
باید توجه داشت انواع شیرینی ها که با خامه ترئین می شوند ، پس از طبخ ابتدا باید کاملا سرد شوند و بعد با خامه تزئین گردند.
آکاایران
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  انواع شیرینی تر Diba 2 1,333 22-10-2017، 05:01 PM
آخرین ارسال: kimia
  ایده های طراحی شیرینی و بیسکوییت فانتزی zahra009 0 711 03-10-2016، 02:57 PM
آخرین ارسال: zahra009
  طرز تهیه شیرینی خامه ای maryam 0 1,083 31-08-2014، 02:06 PM
آخرین ارسال: maryam
  شیرینی ناپلئونی شکلاتی با خمیر فیلو ziba 0 976 31-08-2014، 01:33 PM
آخرین ارسال: ziba
  شیرینی مالاکوف ziba 0 989 31-08-2014، 01:26 PM
آخرین ارسال: ziba
  طرز تهیه شیرینی لطیفه خانوم خانوما 0 1,092 08-08-2014، 10:26 AM
آخرین ارسال: خانوم خانوما

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | تالار گفتمان خانوم خانوما | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS
در این سایتدر كل اینترنت