انجمن تفریح و سرگرمی خانوم خانوما

شاید هم دهه هشتادیا؟!زمان کنونی: 06-06-2023، 03:17 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: خانوم خانوما
آخرین ارسال: fatima
پاسخ 17
بازدید 7515

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شاید هم دهه هشتادیا؟!
29-06-2014، 01:57 PM,
ارسال: #1
شاید هم دهه هشتادیا؟!
این قسمت هم چون دوست عزیز دهه هشتادی ازم خواست جایی برای خودشون داشته باشند ولی گویا دسترسی لازم را نداشت.

برای شروع خودم میذارم که یه خوش آمد گویی هم به همشون باشه.
این هم از کتاب شما کوچولوهاBlush

بنده به شخصه اعتقاد دارم دهه شصتیا نسل سوخته بودن دهه هشتادیا نسل پدر سوخته این هم از شیطنت دهه هشتادیا

یه دختره متولد 1380 برداشته استاتوس زده:
دلم برای دوران کودکیم تنگ است...
آن زمان که معنای عشق را نمیفهمیدم
.
.
.
به نظر شما چه جوری بکشمش که طبیعی به نظر بیاد ؟

این هم تفاوت ما با اونا:

پاسخ
30-06-2014، 03:14 PM,
ارسال: #2
RE: شاید هم دهه هشتادیا؟!
ممنون که به ما دهه هشتادیا هم اهمیت میدید.بنده همونی هستم که به شما گفتم کهلطفا یه فکری هم برای ما بکنید.بله همون ع.س هستم.
پاسخ
30-06-2014، 03:45 PM,
ارسال: #3
خوب.بله ما دهه هشتادیا ملقبیم به گودزیلا.البته کسایی که به ما(غیر از دهه هشتادیا)میگن گودزیلا احتمالا خودشمن یه گاوی گوساله ای چیزی بودن و چون  میخواستن خودشون تنها نباشن روی ما همچین لقبی گذاشتن

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

پاسخ
30-06-2014، 03:56 PM,
ارسال: #4
(30-06-2014، 03:14 PM)alireza نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ممنون که به ما دهه هشتادیا هم اهمیت میدید.بنده همونی هستم که به شما گفتم کهلطفا یه فکری هم برای ما بکنید.بله همون ع.س هستم.

(30-06-2014، 03:45 PM)alireza نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوب.بله ما دهه هشتادیا ملقبیم به گودزیلا.البته کسایی که به ما(غیر از دهه هشتادیا)میگن گودزیلا احتمالا خودشمن یه گاوی گوساله ای چیزی بودن و چون  میخواستن خودشون تنها نباشن روی ما همچین لقبی گذاشتن

پاسخ
30-06-2014، 07:23 PM,
ارسال: #5
آخه من نمیدونم چرا تا وقتی فرشته های دهه هفتادی هستند چرا باید باید از گودزیلا های دهه هشتادی حرف زدDodgy
پاسخ
01-07-2014، 06:47 AM,
ارسال: #6
بچه ها هفتادیا، هشتادیا قرار نشد به هم حرفای نامربوط بزنین. محترمانه با هم کل کل کنین. باشه؟
پاسخ
01-07-2014، 09:45 PM,
ارسال: #7
من حرفی ندارم!!!!!!!
اخه هشتادیا اصن قابل بحثن؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
06-07-2014، 02:42 PM, (آخرین ویرایش: 06-07-2014، 02:45 PM، توسط alireza.)
ارسال: #8
(30-06-2014، 03:14 PM)alireza نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 03:45 PM)alireza نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این دهه هفتادیا یکم همچین خل و چلن.بیچاره ها!Undecidedحالا هر کسی ممکنه که اشتباه کنه!!!!!!!!!!!!!!!این دفعه میبخشمتون ولی دیگه تکرار نشه.تا وقتی این جهنمی ها ی حمال(دهه هفتادیا)هستند و قدم نحسشونو گذاشتند اینجا هر حرفی که زدند ببخشینشون.

پاسخ
06-07-2014، 06:42 PM,
ارسال: #9
عزیزانم هفتادیا,هشتادیا, شصتیا لطفا به هم توهین نکنین وگرنه بلاک اخطار و محرومیت در انتظار شماست
پاسخ
07-07-2014، 06:40 PM,
ارسال: #10
بعله بعله چشــــــم!!!
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | تالار گفتمان خانوم خانوما | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS
در این سایتدر كل اینترنت