سوالات مرتبط با بیماریهای زنانزمان کنونی: 02-06-2023، 06:17 AM | |||||||||
|
سوالات مرتبط با بیماریهای زنان
|
28-02-2014، 08:54 AM,
![]() |
|||
|
|||
![]()
با سلام30 ساله و متاهل هستم. شهریور ماه عروسی کردم و هم من و هم شوهرم هر دو دوست داریم زود بچه دار بشیم.من از آغاز پریودهای نا منظمی داشتم و موهای زائد روی سینه و شکم و چانه هم دارم. در طی سالها دارو مصرف کردم تا پریودهام منظم بشه بعد از عروسیم وقتی باردار نشدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی دو کیست 2 و 4 سانتی در تخمدان سمت راستم تشخیص داده شد. خدا رو شکر بعد از دو ماه مصرف قرص اچ دی برطرف شدند. از اواخر شهریور قرص اسید فولیک مصرف می کنم.در حال حاضر نگرانم از اینکه نکنه باردار نشم. نکنه باز پریودهام نا منظم بشه؟استرس زیادی دارم. از 14 بهمن به مدت 8 شب می خوام نزدیکی داشته باشیم شاید خدا خواست و باردار شدم.این نگرانی و دلشوره همه وجودم رو گرفته خواهشمندم راهنمایی ام کنید.
با سلام اولین قدم برای شما، کنترل استرس و اضطراب می باشد. پروسه حاملگی یک پروسه فیزیولوژیک و طبیعی می باشد که در اکثریت زوجها، بدون مشکل اتفاق می افتد. تعریف نازایی عبارت است از عدم وقوع بارداری پس از یکسال نزدیکی و بدون استفاده از روشهای جلوگیری از بارداری، بنابراین شما هنوز اصلا در تعریف نازایی نمی گنجید و باید بدانید این استرس تأثیر بدی بر پروسه بارداری دارد . بنابراین سعی کنید اول استرس خود را کنترل کرده و برای بارداری اقدام کنید و اگر پس از چند ماه باردار نشدید برای بررسی شرایط باروری مراجعه کنید. با سلام و تشکر فراوان مشکل من اینه که یک هفته تا ده روز است که از پریود من میگذرد که بطور ناگهانی مقداری مایع بی رنگ صبح که از خواب بیدار شدم از من خارج شد و دوباره در طول روز هم این اتفاق افتاد اما اینبار کمی به قهوه ای رنگ می زد در ضمن متاهل هستم و روابط جنسی مان نیز بسیار خوب است البته قبل از ازدواج هم این مشکل را داشتم در طول دو ماه اما با مراجعه به ماما قرص ال دی مصرف می کردم بعد ازدواج هم برای جلوگیری از بارداری قرص را ادامه دادم تا الان که دیگر نزدیک دو ماه است که قطع کردم می خواستم ببینم مشکل چیست ؟ با سلام لطفاً به متخصص زنان جهت انجام معاینه سرویکس، تهیه پاپ اسمیر و انجام سونوگرافی مراجعه کنید . گاهی داشتن ترشح حدود 10 روز یا 14 روز پس از اولین روز قاعدگی (نیمه سیکل) مربوط به مسائل هورمونی و طبیعی است ولی با توجه به تغییر رنگ ایجاد شده در معاینه از نظر مسائل عفونتهای زنان هم بررسی خواهید شد و در صورت عفونت درمان خواهید شد. با سلام و خسته نباشید.21 دی ماه در آن مرکز عکس رنگی گرفتم.چند روزی هست که احساس خارش دارم .مثل اینه که داخل بدنم خارش داره.آیا می تونم از ژل واژینال کلوتریمازول استفاده کنم؟اگه نه چه تجویزی می فرمایید.با توجه به اینکه الان روز 6 سیکلم هستم و می خوام اقدام کنم آیا این خارش مشکلی ایجاد نمی کنه؟ از صبر و حوصله تون سپاسگزارم. با سلام ژل واژینال کلوتریمازول در این شرایط منع مصرف ندارد ولی در صورتیکه خارش دارید باید توسط پزشک متخصص زنان مورد معاینه قرار بگیرید تا نوع ترشحات مشاهده شود. در صورت وجود ترشحات قارچی استفاده از کلوتریمازول مؤثر است و در غیر اینصورت باید داروی دیگری تجویز بشود. با سلام من یه دختر مجرد 20 ساله هستم از زمانی که یادم میاد روی بدنم موی زائد داشتم اما شاید حدود 5 - 6 ساله که حس کردم غیر طبیعی هستن و فهمیدم که بقیه اینطوری نیستن! راستش من پارسال خدمت یک خانم دکتری رفتم و ایشون برام آزمایش نوشتن! و گفتن که موهای ضخیم دور ناف و وسط سینه و روی گردن و ... به خاطر اختلالات هورمونی بوجود میان! من خودم قبل از این که جواب آزمایش بیاد یه سرچی کردم و به این نتیجه رسیدم که شاید ترشح بیشتر هورمون مردونه باعث این موضوع شده باشه! اینجا یه نکته ای هم بگم که من و برادرم با هم دوقلو هستیم! اما بعد از آزمایش نوشته بود که هورمون مردونه ی من یعنی تستسترونم کمه!!! وقتی رفتم پیش دکتر گفتن جواب آزمایشت خوبه و به من دو نوع قرص دادن که اسماشون یادم نیست! یکیش اسپیرونولاکتون بود فک کنم دقیقن این قرصا رو پزشک پوست دوستم واسه جوشاش داده بود! تا سه ماه مصرف میکردم که اتفاقا باعث شده بود من سفیدتر بشمو حتی جوشام هم خوب تر بشه! اما واسه موهای زائدم هیچ تأثیری نذاشته بود! بعد سه ماه باید میرفتم پیش خانم دکتر اما بخاطر امتحانام وقت نکردمو بعدشم برگشتم شهرمون! شما میشه واضح تر بهم بگین که امکان داره من چه مشکلی داشته باشم !؟ آخه کمبود تستسترون باید باعث ریزش مو بشه نه زیاد شدنشو ضخیم شدنش! نمیدونم بعد میشه بفرمایید برداشتن این موها باعث تشدیدش میشه یا نه؟ با تشکر با سلام داشتن موهای زاید روی بدن علل مختلفی دارد مثلا در برخی خانواده ها و نژادها شیوع بیشتری دارد. اگر این موها اخیراً زیادتر و ضخیم تر نشده اند معمولاً مشکل خاصی ندارد و برداشتن این موها سبب تشدید آن ها نمی شود ولی اگر این موها زیادتر و ضخیم تر بشوند باید هر چه سریعتر به پزشک زنان مراجعه کنید. دو قلو بودن شما و برادرتان ربطی به موهای زاید شما ندارد. به شما توصیه می کنیم سونوگرافی تخمدان ها و رحم را انجام بدهید تا از وجود یا عدم وجود کیست تخمدان و ارتباط آن با موهای زاید بدن مطمئن بشوید .ضمناً استفاده از داروهای هورمونی (قرص ضدبارداری و سیپروترون) و اسپیرونولاکتون تا زمانی که تحت درمان با آنها هستید (و معمولاً پس از گذشت 12-6 ماه پس از مصرف) مقدار این موها را کم می کنند و لازم به یادآوری است که قطع داروها سبب برگشت این موها می شود. در نتیجه سه ماه مصرف دارو توسط شما ممکن است تأثیری بر روی جوش ها و یا موهای زائد نداشته باشد. سلام؛ من 3سال پیش کیست تخمدان داشتم و 6ماه سیپروترون مصرف کردم؛ 5ماه پیش دوباره زیرشکمم سمت راست دردی شبیه 3سال قبل احساس کردم وسونوگرافی انجام دادم و دکتر گفت کیست نداری. درجواب سونوگرافی نوشته بود فولیکول بارز بالاتر از 10 میلی متر دیده نمیشود. الانم گاهی همون قسمت تیر میکشه؛ من موی زائد ندارم؛ وزنم بالاست(البته ب خاطر کم تحرکی و خوراک زیاد)؛ 3روز اول پریود خونریزیم زیاده؛ پریودی منظم هم ندارم یعنی روز دقیق پریودم معلوم نیست؛ البته از 11سالگی که پریود شدم همینطور بودم و معمولا بین 30تا 36-37 روز بین دوره ها فاصله هست. البته گاهی بیشتر یا کمتر؛ باتوجه به این اطلاعات من تخمدان پلی کیستیک دارم یا نه? لازمه دوباره دکتر برم یا آزمایش هورمون بدم? با سلام با توجه به شرح حالی که شما داده اید، مبتلا به تنبلی تخمدان یا PCO هستید، هر چند برای تشخیص قطعی PCO باید هم آزمایشات هورمونی بدهید و هم سونوگرافی کنید تا بر اساس آنها به تشخیص قطعی دست یافت. سلام من خانمی هستم 32 ساله و متاهل.پریودم همیشه منظمه و حدودا 5 روز طول میکشه ولی این ماه ده روز بعد از اتمام پریودم ورزش سختی انجام دادم که متوجه شدم بعداز ورزش مجدد پریود شدم علت چیست ؟ با سلام این می تواند به دلیل همان ورزش سخت ، اختلالات هورمونی، تغییرات هورمونی و کیست تخمدان باشد. در صورت اینکه یکبار دیگر این مسئله تکرار شود باید هم آزمایشات هورمونی انجام دهید و هم سونوگرافی از تخمدانها شوید. با سلام بنده دختری 17 ساله و مجرد هستم که چند ماه قبل طی سونوگرافی انجام شده در تخمدانم کیست های زیادی مشاهده شد که با مصرف دارو از بین رفتن ایا باز امکان ناباروری من هست یا نه ؟ با سلام اگر در سونوگرافی گفته شده که تخمدان ها حالت پلی کیستیک یا همان P.c.O (یا همان تنبلی تخمدان) می باشند احتمال دارد بعد از ازدواج تعدادی از این افراد دچار ناباروری بشوند یا مدت زمان بیشتری طول بکشد تا باردار بشوند ولی تمام خانم های مبتلا به P.C.o نابارور نیستند0 ضمناً چنین خانم هایی حتماً باید از افزایش وزن جلوگیری کنند، ورزش منظم انجام بدهند، و زیر نظر متخصص زنان جهت تنظیم سیکل های عادت ماهیانه قرار بگیرند تا هر ماه عادت ماهیانه به طور منظم صورت بگیرد. با سلام و خسته نباشید. من 2ساله که ازدواج کردم .4 روز بعد از پریودم رابطه داشتیم و 15 ساعت بعد از رابطه 2 تا قرص ال دی خوردم و 12 ساعت بعد 2 تای دیگر خوردم . یک هفته بعد پریود شدم و لی پریودم ادامه پیدا کرد و الان 25 روزه که لک بینی دارم. البته لک بینی ام خیلی خیلی کمه . ممکنه به خاطر قرص ها باشه؟ممنون می شم اگه جواب رو به ای میلم بفرستین. با سلام معمولاً استفاده از روشهای اورژانسی پیشگیری از بارداری باعث خونریزی و لکه بینی نامنظم می شود ولی بهتر است جهت اطمینان یک آزمایش بارداری انجام دهید. مدت 6سال از زایمان طبیعی من میگذردو مکررا عفونت رحم دارم بطوری که برای هر دفعه پزشک یک تشخیص داده: میکروبی،ویروسی،و حالا قارچی. دایم سوزش واژن دارم وترشحات زرد رنگ،پزشکم مرا از نوار بهاشتی مشبک و دارای پودر جاذب واستفاده از هر نوع صابونی منع کرده.بعداز هر دوره استفاده از دارو خوب میشوم و باز دوباره عفونت برمیگردد.قصد بارداری مجدد دارم لطفا راهنمایی فرمایید. با سلام شما می توانید اقدام به بارداری کنید، قبل از آن می توانید یک دوره 7 روزه از کپسول واژینال ژینوفیلوس هر 12 ساعت 1 عدد بصورت واژینال استفاده کنید. با سلام و خسته نباشیدمن روز 27 آذر انتقال داشته ام آخرین آزمایش بتا را روز 14 دی داده ام که جواب آن منفی بود و باردار نبودم از همان روز داروهایم را قطع کرده ام آخرین پروژسترون را جمعه 13 دی تزریق کرده ام با توجه به گذشت 72 ساعت از آخرین تزریق تا چند روز دیگر باید منتظر بمانم تا پریود شوم یا باید اقدام دیگری انجام دهم تا پریود شوم؟ با سلام می توان تا 10 روز الی 2 هفته پس از تزریق پروژسترون صبر کرد، و در صورت عدم پریود جهت بررسی مراجعه کنید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() |
|||
|
28-02-2014، 08:55 AM,
(آخرین ویرایش: 28-02-2014، 08:57 AM، توسط computerwoman.)
![]() |
|||
|
|||
RE: سوالات مرتبط با بیماریهای زنان
سلام دختر مجرد 29 ساله هستم .4ماه است که تشخیص داده شده که دارای فیبرم رحمی بسیار کوچکی هستم که بنابه تشخیص دکتر زنان جهت پیشگیری طبق دستور (از 13 پریودی به مدت 10 شب )از قرص های پروژسترون استفاده می کنم.از طرفی بدلیل کوچک بودن سینه هایم به توصیه پزشکی دیگر می خواهم در روز 5 و 8 پریودی از آمپول استروژن با دوز حداقل استفاده کنم .سوال من در مورد عوارض این کار و تأثیر آن بر فیبرمی که دارم میباشد.باتشکر از عنایت شما
با سلام فیبروم بسیار کوچک نیاز به درمان ندارد. استفاده از پروژسترون فقط در صورتی که دچار عقب افتادن عادت ماهیانه می شوید، موثر می باشد، و نقشی در درمان فیبروم ندارد، ممکن است استفاده از آمپول های استروژن به دفعات زیاد سبب بزرگ شدن سایز فیبروم بشود. باسلام وتشکر ازشما عزیزان ،من خانمی27ساله هستم.چندهفته پیش سقط درهفته 7داشتم.قبل از حاملگی پریودم نامنظم بود و عفونت داشتم که کرم واژینال استفاده کردم اما بعد ازمدتی دوباره ترشحاتم سبز رنگ شد(البته در دوران مجردی هم ترشحاتم زیادو سبزرنگ بود)بااین وجود حامله شدم.حال ممکن است علت سقطم همین عفونت بوده باشد؟حال دوباره قصد دارم ازسه ماه دیگرشروع به اقدام کنم اما نمیخواهم از داروهای ضدبارداری برای منظم شدن پریودو...استفاده کنم.استفاده از رازیانه برای منظمی پریودچطور است(چون قبلاکه مداوم میخوردم دو دوره پریودم منظم شد)برای سبز رنگ بودن ترشحم چی؟آیا ممکن است طبیعی خودش باشد،چون قبل از بارداریم دوبار واژینال استفاده کردم و رفع نشد،لطفا راهنمایی ام کنیدچه کنم! با سلام از انواع عفونتها چند نوع خاص عفونت می تواند باعث سقط شود. بنابراین شما باید به یک متخصص زنان مراجعه کرده تا معاینه شوید و بر اساس نوع عفونت به شما دارو داده شود. در مورد نامنظمی پریود نیز باید ابتدا علت آن مشخص شود و بعد بر اساس آن درمان شوید. با سلام من دختری 29 ساله هستم. به دلیل قاعدگیهای طولانی حدود یک ماه پیش سونوگرافی داده و متوجه شدم دو کیست کوچک در تخمدان سمت چپم وجود دارد. پزشک متخصص زنان قرص سیپروترون برایم تجویز کردند و من درحال استفاده از قرصها مطابق با تجویز ایشان هستم اما قاعدگی ام همچنان طولانی است و تاکنون قطع نشده (طبق تجویز ایشان از قرص انعقاد هم استفاده کردم اما از آنجا که خونریزی شدید نیست فقط 4 روز از این قرص استفاده کردم). میخواستم بپرسم که آیا این موضوع طبیعی است یا نه؟ با تشکر با سلام بایستی آزمایش خون دهید و برسی هورمونی شوید و با جواب سونوی رحمی و ضمائم به متخصص زنان مراجعه نمایید. سلام من تاره ازدواج کردم و متوجه شدم که زخم مادرزادی بزرگی داخل واژنم دارم.دکترا گفتن باید فریز کنم ولی شنیدم این عمل برای خانم هایی که تا به حال باردار نشدن خطرناکه لطفا راهنماییم کنید.ممنون با سلام شما باید یک معاینه دقیق شوید، اگر منظور شما اروزیون و زخم سرویکس (دهانه رحم) می باشد باید بر اساس معاینه لگن در مورد شما تصمیم گیری شود، ولی مهمترین نکته انجام تست پاپ اسمیر به صورت سالیانه می باشد. درمان عفونت دهانه رحم هم بسیار مهم است و باید بر اساس معاینه زخم دهانه رحم و جواب پاپ اسمیر در مورد نحوه درمان زخم دهانه رحم تصمیم گرفت.ولی زخم داخل واژن مسأله مهمی است و در مورد زخم مادرزادی داخل واژن بدون معاینه دقیق نمی توان تصمیم گرفت. حتماً باید یک معاینه و بررسی کامل توسط یک متخصص زنان انجام گیرد و بر اساس آن برای درمان شما تصمیم گیری شود. باسلام بنده 31 ساله و دارای یک فرزند 5 ساله هستم.بنده همیشه چند روز قبل از پریود شدن دچار لکه بینی میشم.چند روز قبل از لکه بینی و پریود شدن دچار عفونت قارچی شدم و چند روز پماد مصرف کردم،میخواستم بدونم دلیل چند روز لکه دیدن قبل از پریودی چیه؟ درضمن کپسول فلوکستین هن استفاده میکنم با سلام لکه بینی قبل از شروع پریود می تواند به دلایل مختلفی باشد ولی شایعترین علت آن، کم بودن هورمون پروژسترون می باشد. شما باید یک بررسی کامل از نظر رحم و تخمدانها و آزمایشات هورمونی انجام دهید تا به تشخیص رسیده و سپس بر اساس آن درمان مناسب داده شود. با سلام ، دختری هستم 24 ساله، 4 سال پیش عمل کیست تخمدان انجام دادم اکنون یک سال است کا مجددا به کیست تخمدان مبتلا شده ام 3 کیست 1ونیم سانتی سمت راست و 3کیست 1 سانتی سمت چپ که نوع آن با نوع کیستی که عمل شد ، متفاوت است ، با مراحعه به پزشک قرصهای ال دی و اسپیرونولاکتون ، بیوگلیتازون ، مدروکسی پروژسترون مصرف کردم که تا حدی بهبود یافتم بار آخر شهریور نزد پزشک رفتم که کیست سمت چپم بهبود یافته بود و در سمت راست 3 کیست زیر 1 سانت داشتم و دکتر قرص اسپیرونولاکتون و بیوگلیتازون برام تجویز کردن و گفتن که ال دی نخورم ، یک ماه این قرصها رو خوردم که در این یک ماه 3 بار پریود شدم ، بعد از تمام شدن قرصها ، تا یک ماه هیچ قرصی نخورم و نزد پزشک نرفتم ، اکنون بعد یک ماه ، سونو انجام دادم و متوجه شدم که کیست سمت چپم عود کرده و بیشتر شده ، 5 کیست 1 سانتی اطراف تخمدان و سمت راست هم 4 کیست 1ونیم سانتی دکتر مجدد برام قرصهای اسپیرونولاکتون و بیوگلیتازون و مدروکسی پروژسترون نوشته، حال من بسیار نگرانم و نمیدانم دلیل عود کیست در یک ماه چیست ؟ آیا خودم خوردن قرصهای ال دی را ادامه بدهم؟ چون احساس میکنم قطع قرصهای ال دی موجب ان مشکل شده است؟ با سلام تعریف کیست تخمدان، کیستهای بزرگتر از 3 سانتی متر می باشد، به نظر می رسد این کیستها فولیکولهای تخمدان شما می باشد که با توجه به سن شما نرمال می باشد. البته شرح حال نحوه پریودی شما هم بسیار مهم است. قرص LD برای درمان کیستهای تخمدان مؤثر است ولی ابتدا باید مشخص شود که شما کیست تخمدان دارید یا نه؟ بنابراین بهتر است یک سونوگرافی دقیق انجام دهید. باعرض سلام من خانومی 25 ساله هستم که حدود یک سال است ازدواج کردم وپیشگیری طبیعی بدون استفاده از قرص وکاندوم داشتم. حدود 2ماه لک بینی در زمان پریودم داشتم ولی پریود نمیشدم ولک بینیم مداوم بود که این لکها گاهی قهوه ای وگاهی خون غلیظ بود؛یک دوره ال دی مصرف کردم که بعد ان پریود شدیدی شدم ودوره بعد مرتب بود اما دوباره لک بینی شروع شد که تست هورمونی دادم فقط مقداری تستسترونم بالا بود وسونو خوب بود,به توصیه پزشک دو دوره سیپروترون کمپاند واسپیرونولاکتون مصرف کردم اما دوباره بعد از گذشت 10 روز از پریودم دوباره لک بینی دارم اینبار پزشک مفنامیک اسید رو برای قطع لک بینی تجویز کردن که چندروز پاک بودم ودوباره امروز لک قهوه ای دیدم خواهشمندم کمکم کنید که مشکلم حل بشه با سلام لازم است شما تحت معاینه زنان قرار بگیرید و تست پاپ اسمیر انجام بشود، سونوگرافی رحم و تخمدان ها انجام بشود و بعد برنامه ریزی درمانی مناسبی آغاز گردد (برحسب جواب معاینه، سونو و پاپ اسمیر) و ممکن است نیاز به برخی آزمایشات هورمونی (البته به غیر از تستروسن) نیز باشد. باسلام من 29سالمه .چندماهی است که قبل ازسیکل ماهانه به مدت1هفته لکه بینی دارم سپس درد در زیرشکم وخونریزی نسبتاکم که قبلا خونریزی معمولی بود.در ضمن سونوگرافی چیزی نشان نداد.سمت چپ نافم هم درد و در ادرار،خون مشاهده میشود.به متخصصان زیادی مراجعه کردم که فقط مسکن تجویزکردن واعلام کردن به خاطر عصبی بودنه ومن بیش ازحد نگرانم لطفا راهنمایی کنید. باسپاس با سلام بررسی هورمونی نیز علاوه بر سونوگرافی لازم می باشد و شما حتماً باید ویزیت و سپس راجع به مشکل شما تصمیم گیری شود. با سلام.من 21 ساله هستم.و 8 ماهی میشه ازدواج کردم و هیچگونه جلوگیری نداشتم.تخمدان پلی کیستیک دارم از نوع خیلی خفیف.دکتر برام متفورمین روزی 2 تا نوشت.تا 9 ماه پریودیهام مرتیب بود اما لان دو ماهی میشه پریود نشدم.ازمایش بتا انجام دادم منفی بود 12 روز هم میشه امپول پروژسترون زدم اما هنوز پریود نشدم .بنظر شما چیکار کنم؟ با سلام پس از تزریق آمپول پروژسترون ممکن است تا 2 هفته پریود نشوید که طبیعی می باشد اگر پس از 2 هفته پریود نشدید بهتر است یک سونوگرافی از تخمدانها انجام دهید تا مطمئن شوید کیست تخمدان ندارید و پس از آن به یک متخصص زنان مراجعه کرده تا بر اساس جواب سونوگرافی به شما دارو بدهد. سلام من 28 سالمه و 3 ساله که قرص ضد بارداری می خورم الان 3 ماهه که واسه رفع موهای زایدم قرص رو کنار گذاشتم و متوجه شدم که پریودهام رو عقب میندازم ماه قبل 35 روزه بود.تو جواب سونو (تو روز 10 دوره) زده تعدادی فولیکولهای کوچکتر از 8 mm دیده میشودنمیخوام باردار شم دکتر متفورمین داده ایا داروی مناسبی هست؟ از روز چند دوره شروعش کنم؟ ممنونتون میشم اگه جواب بدید با سلام متفورمین داروی مناسبی است. شروع آن ارتباطی به دورۀ ماهیانه ندارد و شما می توانید با یک قرص در روز شروع کنید. هفته اول بهتر است با وعده ناهار، روزانه 1 عدد مصرف گردد. هفته دوم یک عدد به وعده شام اضافه کنید و هفته سوم یک عدد به وعده صبحانه اضافه کنید و با 3 قرص در روز ادامه دهید. در صورتیکه لاغر هستید تا 2 عدد در روز کافیست. این قرص از بارداری جلوگیری نمی کند و اگر بچه نمی خواهید یک روش جلوگیری مناسب دیگر داشته باشید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() |
|||
28-02-2014، 08:56 AM,
(آخرین ویرایش: 28-02-2014، 08:58 AM، توسط computerwoman.)
![]() |
|||
|
|||
باسلام من روز هفتم قاعدگی خودارضائی داشتم البته به داخل آلت چیزی فرونکردم بعد ازآن خونریزی نسبتا زیادی مشاهده کردم آیا پرده بکارتم آسیب دیده؟ ضمن اینکه در روزهای آخر قاعدگی من ترشحات قهوه ای رنگ می بینم نه خونریزی به اون شکل، ممنون میشم پاسخ بدید درآخرهم اینکه هیچ دردی روتجربه نکردم.
با سلام من توصیه پرهیز از این عمل و توصیه به ورزش منظم دارم، خونریزی بیشتر می تواند فقط مربوط به تغییرات فیزیولوژیک بعد از این کار و انقباضات رحمی باشد. ولی برای اطمینان بیشتر معاینه پرده بکارت لازم است. سلام میخواستم بدونم که تنبلی تخمدان با سونو گرافی هم مشخص میشود یا باید آزمایش خاصی داد تا مطمئن شد؟؟؟؟4 ساله ازدواج کردم تقریبا پریودهای نامنظمی دارم آخرین سونویی که دادم همه چیز خوب بود مشکل خاصی دیده نشد اما همچنان نامنظمه، دلیلش تنبلی تخمدان می باشد؟؟؟؟ با سلام اگر منظور از تنبلی تخمدان، تخمدان پلی کیستیک می باشد تشخیص آن با مجموع علائم کلینیکی ، آزمایشات هورمونی و سونوگرافی می باشد. برای بررسی نامنظم پریودهای شما باید یک سری آزمایشات هورمونی همراه با یک معاینه دقیق و سونوگرافی تخمدانها انجام دهید و بر اساس جواب آنها تصمیم گرفت. خانمی 20ساله هستم 15ماهه ازدواج کردم و جلوگیری طبیعی کردم وتا سال 93 نمیخوام حامله بشم.پریودم 25 روز در میان است.من فقط ترشحات زرد رنگ لباس زیرمو کثیف میکنه مشکل چیه و 2سال جلوگیری به نظر شما درسته یا نه؟ ممنون ازشما با سلام با توجه به علائم شما احتمال عفونت می باشد و بایستی توسط متخصص زنان حتماً معاینه شوید و در صورت نیاز درمان شوید. سلام من 26 سالمه و مجردم. چند وقتی بین دستگاه تناسلی و مقعدم توده ای را احساس میکردم که پس از مراجعه به پزشک کیست آب تشخیص داده شد و فقط به من قرص داکسی سایکلین داده شده که پس از استفاده هیچی تغییری در اندازه توده بوجود نیامد و بزرگتر و سفت تر شد. پزشک معالج تاکید داشتند که در صورت تغییر اندازه باید جراحی کنم و توده را خارج کنند.میخواستم بدونم منشا این توده ها چیه؟ آیا تشخیص ایشون درست بوده و ضرورت این جراحی تا چه حدی است؟از چه راه های دیگه ای میتونم این توده را از بین ببرم؟ ورزش یا تغذیه تاثیری داره؟ با سلام اصطلاحی به عنوان کیست آب وجود ندارد، احتمال دارد کیست بارتولن باشد. رژیم غذایی و ورزش تأثیر خاصی ندارد، و در صورتیکه توده بزرگتر شده باشد بهتر است جراحی شود. با سلام .۲۷ سال سن دارم مجردم پریودم همیشه منظم بوده ولی این ماه دو هفته از تاریخش میگذره ولی هنوز پریود نشدم. دوروز شده ترشحات سفید لخته مانند و درد در ناحیه تخمدان و زیر شکم دارم شکمم متورم شده و احساس سنگینی دارم.در وقت خونریزی دچار خونربزی شدید می شوم. لطف میکنید راهنماییم کنید خیلی نگرانم. ممنون با سلام اگر از تاریخ پریود شما گذشته و همیشه منظم بوده اید، چنانچه رابطۀ جنسی داشته اید اول یک آزمایش حاملگی انجام دهید. در غیر اینصورت شما نیاز به یک ویزیت و سونوگرافی دارید. با سلام و خسته نباشید،دختری 26 ساله و مجرد هستم که بعد از درد از کلیه و سونوگرافی مشخص شد فیبروم ساب سروزال دارم که گسترش به اینتراموال در فوندوس و دیواره خلفی هست.میخواستم بدونم دلیل اینکه فیبروم در دختر مجرد ایجاد میشه چیست و این فیبروم برای من خطر جدی دارد و درمان آن چطور هست.و این موضوع بسیار نگرانم کرده،با تشکر با سلام دردی که شما داشته اید ارتباطی با فیبروم نداشته و فیبرومی که شما ذکر کرده اید، هیچ خطر جدی برای شما ندارد، و فعلاً هم نیاز به اقدام خاصی ندارد. البته سایز فیبروم مهم است .در صورتیکه خیلی بزرگ باشد و باعث فشار به سایر اعضاء لگنی شود، و برای شما علایمی از جمله علایم ادراری یا گوارشی ایجاد کند ( مثلاً تکرر ادرار یا اسهال و... ) نیاز به جراحی دارد .در غیر اینصورت فعلاً نیاز به اقدام ندارد، فقط هر 6 ما یکبار سونوگرافی تکرار شود تا سایز فیبروم پیگیری شود. در مورد علت آن هم، علل بسیار متعددی دارد و در تعداد زیادی از خانمها وجود دارد و مجرد یا متأهل بودن تأثیر خاصی ندارد و حتی بارداری و زایمان، شانس آن را کم هم می کند. باسلام بنده 31 ساله هستم و دارای یک فرزند 5 ساله هستم.بنده همیشه چند روز قبل از پریود شدن دچار لکه بینی میشم.چند روز قبل از لکه بینی و پریود شدن دچار عفونت قارچی شدم و چند روز پماد مصرف کردم،میخواستم بدونم دلیل چند روز لکه دیدن قبل از پریودی چیه؟درضمن کپسول فلوکستین هن استفاده میکنم با تشکر با سلام لکه بینی قبل از پریود دلایل متفاوتی دارد ولی شایعترین آن نقص فاز لوتئال می باشد که به معنای کم بودن پروژسترون بدن شما است. در هر حال برای تشخیص مشکل شما، باید یکسری آزمایش هورمونی و سونوگرافی انجام شود تا بر اساس آنها برای مشکل شما تصمیم گیری شود این اقدامات در مرکز قابل انجام است. سلام، وقت بخیر من خانمی 26 ساله هستم. سه سال از زندگی مشترکم می گذرد. اواخر مرداد ماه سال جاری متوجه شدم که باردار هستم اما به علت ناخواسته بودن بارداری، اقدام به سقط جنین نمودم. با وجود سقط جنین و انجام اعمال پیشگیرانه متاسفانه امروز متوجه بارداری مجددم شدم که بسیار ناراحت کننده تر بود. این بار هم قصد سقط دارم چرا که به هیچ عنوان زمان و شرایط پذیرش چنین مسئولیتی را ندارم. سوال اصلی من این است که عوارض سقط مجدد در مدت زمانی کمتر از 3 ماه چه چیزهایی می تواند باشد؟ در نهایت ممنون از اینکه امکان مشاوره رایگان رو فراهم کردید. سلام، سقط جنین می تواند عوارض متعددی برای شما داشته باشد و حتی باعث ناباروری در آینده شود شما بهتر است بیشتر فکر کنید و این بار از سقط جنین منصرف شوید، خیلی از بیماران که به مرکز مراجعه می کنند و ناباروری دارند، قبلاً یک الی دو سقط به دلخواه خود داشته اند، شما بهتر است بعداً از روشهای مطمئن جهت پیشگیری از جمله مصرف قرص ضد بارداری و یا بعد از زایمان از IUD استفاده کنید، روشهای اورژانسی پیشگیری از بارداری هم وجود دارد که بعد از نزدیکی مشکوک تا 72 ساعت می توان استفاده کرد. ضمن عرض سلام و خسته نباشید 30 ساله هستم و 3 سال است که ازدواج کردم. فعلا قصد بچه دار شدن ندارم. حداقل تا 3 سال دیگه. با شنیدن صحبت های اطرافیان مبنی بر کاهش احتمال بارداری، نگران شدم. لطفا بفرمائید با این سن آزمایش amh یا fsh لازمه هست انجام بدم؟ با توجه به سن، شما نیاز به چک AMH نیست ، ولی روز دوم یا سوم قاعدگی (از شروع خونریزی) «لکه بینی را محاسبه نکنید» یک آزمایش FSH و LH و Estrasiol انجام دهید. در صورت نرمال بودن فعلاً ذخیره تخمدان شما خوب است باعرض سلام. من چندماه پیش دچار عفونت قارچی شده بودم که تحت درمان قرارگرفتم ولی بعداز یک ماه دوباره عفونتم عود کرده.از آنجایی که میخواهیم بچه دار بشویم نگران شده ام آیا باوجود عفونت میتوانم باردار بشوم؟ با سلام سوال مطرح شده کامل نمی باشد. در صورت عفونت واژینال قارچی باید عوامل دیگر که می تواند باعث عفونت شود مدنظر قرار گیرد و شرح حال کامل و معاینه در صورت لزوم انجام پذیرد و در صورت عفونت با عوامل دیگر درمان مناسب صورت پذیرد. در عفونت های قارچی ناحیه واژینال که طی بارداری امکان عود بالا می رود چند نکته لازم به تذکر است: 1- عفونت قارچی خطر خاصی برای جنین ندارد و در صورتیکه در انتهای بارداری حادث شود شانس عفونت قارچی برای نوزاد وجود دارد، 2- رعایت نکات بهداشتی شامل استفاده از لباس زیر نخی و تعویض لباس زیر پس از فعالیت بدنی مثل ورزش، عدم استفاده از وان برای استحمام، مواد شوینده مناسب برای شستن البسه،شستن ناحیه تناسلی به هنگام دستشویی با آب گرم و از جلو به عقب،خشک کردن ناحیه تناسلی با دستمال کاغذی ، خشک نگهداشتن ناحیه تناسلی ، عدم استفاده از لباس زیر هنگام خواب شبانه، مصرف ماست(به علت وجود لاکتوباسیل در آن) و مصرف مایعات فراوان 3- در صورت عود مراجعه به پزشک جهت بررسی های بیشتر توصیه میشود. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() |
|||
28-02-2014، 08:56 AM,
(آخرین ویرایش: 28-02-2014، 08:59 AM، توسط computerwoman.)
![]() |
|||
|
|||
با سلام.امیدوارم بتونین کمکم کنین.من 20 سال دارم و مجرد هستم.ا فروردین ماه با یک رژیم خود سرانه کم کردن کالری حذف چربی و تنقلات اضافه در عرض 4 یا 5 ماه از وزن 72 به وزن 49 رسیدم.آخرین پریودم خردادماه بود.و تا الان پریود نشدم از داروهای گیاهی استفاده کردم اثری نداشت.دکتر قرص مدروکسی پروژسترون داد 10 شب شبی 2 تا.اما لکه بینی هم نداشتم.سونوگرافی انجام دادم دکتر زنان گفتن که تنبلی تخمدان دارم و یک سری کیست ریز.و 3 تا آمپول دادن یکی رو 3 روز پیش زدم 2تارو همزمان 2 روز پیش اما امروز که روز چهارمه اثر نکرده.گفتن از روز 5 قاعدگی قرص مصرف کنم اما ...من قدم 167 و قبلا منظم یا غیر منظم پریود داشتم.امکان داره با رسوندن وزنم به حد طبیعی و نرمال تنبلی تخمدانم از بین بره و مشکلم برطرف بشه؟خواهشا سریع راهنماییم کنین خیلی ناراحتم.
با سلام کاهش وزن در این حد و با این سرعت،برای بدن یک استرس محسوب می شود و قطع قاعدگی می تواند به همین دلیل باشد.بهتر است رژیم طبیعی خود را داشته باشید،البته اضافه وزن هم مناسب نیست ولی 49 کیلو با توجه به قد شما خیلی کم است و حتما باید تحت نظر متخصص تغذیه، وزن مناسب خود را بدست آورید. فعلا می توانید یک بسته قرص جلوگیری LD مصرف کنید و بعد از قطع آن، ببینید پریود میشوید یا نه خانم 46 ساله هستم مدت دو ماه است خونریزی داشته ام که با مدروکسی پروژسترون کنترل شده ولی باز لکه بینی داشتم و پس از سونوگرافی متوجه افزایش ضخامت درحد21میلیمتر شده و کورتاژ هیستروسکپی انجام داده و منتظر جواب آزمایش هستم البته دکترتشخیص بزرگی رحم نیزداده است لطفا بفرمایید بهترین و سریع تربن راه درمان چیست؟ درضمن نگرانم و می خواهم یدانم درنهایت چنانچه پاسخ آزمایش مثبت باشد راه درمان قطعی چیست؟ با سلام تا قبل از آماده شدن جواب آزمایش، نمی توان جواب قطعی داد ولی ضخامت رحم شما با توجه به سن و بعد از مصرف پروژسترون زیاد بوده است و با توجه به جواب نیاز به درمان قطعی دارد. بسته به جواب پاتولوژی ممکن است نیاز به درمان با پروژسترون با تعداد بالا و یا حتی هیسترکتومی (برداشتن رحم) داشته باشد. باسلام دختری 25 ساله و مجرد هستم.از شهریور 91 بنا به تشخیص متخصص و بالا بودن پرولاکتین به مدت 6 ماه خوردن قرص های دیان 35 و داستینکس(هر سه روز یکبار نصف قرص) را شروع کردم. قبل از درمان دارویی پریودم کاملاً منظم بود تا 4 ماه بعد از قطع کردن قرص نیز پریودی کاملاً منظم داشتم. اما بعد از 4 ماه (اوایل تیرماه 92) دچار لکه بینی 3 روزه قبل از قاعدگی شدم که تا الان(قریب به 4 ماه) همچنان ادامه دارد. لازم به ذکر است که ماه پیش بنا به تشخیص پزشک 20 عدد قرص مدروفن به مدت 10 روز و 20 عدد کپسول آنتی بیوتیک مصرف کرده ام ولی متأسفانه بهبودی ایجاد نشده است. همچنین آزمایش هورمون مورد مشکوکی نشان داد.از طرفی ساکن ایران نیستم و دسترسی به پزشکی حاذق ندارم و بر شدت نگرانیم افزوده شده. ممنون میشم اگر کمکی دریافت کنم.آیا ممکن شنا کردن در استخر سرباز دلیل این مسأله باشه؟ حدود 4 ماه بعد از اولین استخر رفتنم در این محیط دچار لکه بینی شدم.با تشکر با سلام مشکل لکه بینی شما مربوط به همان مسائل هورمونی می باشد و ارتباطی با استخر ندارد عفونت می تواند در اثر استخر بوجود آید ولی لکه بینی نه، در صورتیکه اضافه وزن دارید، ابتدا وزن خود راکم کنید یک سونوگرافی هم انجام دهید، در صورتیکه تخمدانهای شما پلی کیستیک باشد، بهتر است مجدداً همان دیان 35 را مصرف کنید معمولاً اختلال در قاعدگی در این موارد با مصرف قرص بهبود می یابد ولی مدتی بعد از قطع قرص، مجدداً بر می گردد شما می توانید یک دورۀ 6 ماهه قرص مصرف کنید، 2 ماه قطع کنید و استراحت کنید و مجدداً استفاده از قرص را شروع کنید نگران مسأله باروری آینده هم نباشید، این قرصها باعث ناباروری نمی شوند و شما هر زمان که ازدواج کرده اید و تصمیم به بارداری داشتید می توانید با استفاده از داروهای تحریک تخمک گذاری باردار شوید. سلام.دختری 28 ساله و مجرد هستم.چند سال پیش عمل رحم دو شاخه و آپاندیس انجام دادم حدود 2 سال است که دردهای خیلی خیلی شدید از روز سوم سیکل به بعد دارم که حدود 7 روز طول میکشد در سونوگرافی انجام داده شده در تاریخ 18/6 :ناحیه هیپواکو و roundبه قطر41mm با ناحیه کیستیک سنترال دارای اینترال به قطر 34mm در سکمان تحتانی رحم دیده شده میوم دارای تغییر کیستیک سنترال در صدر افتراقی است و با توجه به اینکه دردم شدیدتر شد دوباره در تاریخ 18/7 یک سونو دیگه انجام دادم که نوشته شده بود:توده ای mixed echo به قطر 55mm در ضخامت میومتر قدامی به چشم می خورد که با توجه به سونوهای قبلی معرف رخداد دژنراسیون و هموراژی در میوم است.با توجه به اینکه در طول این چند سال اندازه میوم تقریبا ثابت بوده و در این دو ماه اندازه اش از 37 به 41 و 55 تغییر کرده خیلی نگران شدم البته در سونوهای انجام شده برای تشخیص میوم تردید داشتند و با قطعیت نبود.خواستم در این رابطه راهنماییم کنید که چکاری انجام بدم(در این مدت درمانهای دارویی مختلفی هم گرفتم) چون اندازه ش خیلی سریع در حال تغییر است.ممنون با سلام در صورتیکه متخصص رادیولوژی در مورد تشخیص میوم تردید داشته اند تشخیص افتراقی دیگر آنها چه بوده است؟ (توده های تخمدان شامل اندومتریوما یا دیگرتوده های تخمدانی؟) . معمولاً در این موارد تشخیص افتراقی مطرح میشود، لذا در مرحله اول تشخیص صحیحتر توده قبل از هر گونه اقدام درمانی یا جراحی توصیه می شود. ارجاع شما به متخصص مجرب رادیولوژیست پیشنهاد میشود. دختر مجرد 24 ساله ای هستم که یک مهر ماه بعد از مسمومیت شدید غذایی و اسهال و استفراغ درد شدیدی در ناحیه ی چپ زیر شکم خود احساس نمودم.به اولین بیمارستان که مراجعه نمودم با انجام سونوگرافی عنوان نمودند که کیستم پاره شده و مایع در شکمم جمع گشته بعد از تزریق مورفین بیان نمودند که دو روز درد را تحمل کنی مشکل حل می شود.بعد از مراجعت به خانه و شدت گرفتن درد بار دیگر به بیمارستان دیگری مراجعه نمودم که تشخیص اولیه تورشن تخمدان چپ (پیچش تخمدان) بوده است .بار دیگر به سونوگرافی رفته ولی سونوگرافی صد در صد تورشن را تایید نکرد و عنوان نمود که کیست هموراژیک به ابعاد 55*34 دیده می شود و همچنان مایع موجود است.همان شب از شدت درد در بیمارستان بستری شدم ولی مسکن یا دارویی تجویز نشد.تا نیمه های شب درد وحشتناکم تمام شد..صبح دوباره رفتم سونوگرافی و اینبار تشخیص تورشن تخمدان چپ بود و همچنان وجود مایع.ظهر پس از ویزیت متخصص برای اطمینان دوباره برای من سونو گرافی تجویز کردند .در آنجا تورشن را تائید کرده و بیان نمود که دیروز تورشن نبوده و در طول امروز تورشن اتفاق افتاده و بیمارستان زمان را از دست داده است و شاید کل تخمدان چپ خارج شود چون خون آن قطع شده همان شب به صورت اورژانسی عمل لاپاروتومیشدم و دکتر اعلام نمود که تخمدان 3 دور پیچش داشته که فیکس شده و مشکلی پیش نیامده است.حال می خواستم از عوارض این عمل و بیماری مطلع شوم.با تشکر با سلام در صورتی که پزشک شما عنوان نموده اند که تخمدان آسیبی ندیده و خارج نشده است این عمل عارضه خاصی برای شما ندارد و آسیبی به سلامت شما نمی زند ولی برای اطمینان می توانید، در 3- 2 ماه آینده روز سوم پریود که از شروع خونریزی قاعدگی حساب می شود و لکه بینی هم محاسبه نمی شود یعنی از زمانی که خونریزی شما بطور واضح شروع شد، روز سوم، یک آزمایش خون که شامل FSH ،LH و Estradiol زنان می باشد می تواند رزرو تخمدان شما را نشان دهد و در صورتی که این آزمایشات در حد نرمال باشند، نشان دهندۀ این است که تخمدان شما آسیبی ندیده است. سلام دختری 21 ساله هستم و مجرد.یه بار در سن 14و یک بار هم در سن 21 سالگی در یک ماه دو بار پریود شدم.بار اول به علت سرما خورگی یه هفته بیمار بودم .بار دوم هم استرس شدیدی داشتم خواستم ببینم این حالت علت خاصی داره؟و دلیل اصلیش چی بوده؟ با سلام هم سرماخوردگی هم استرس می تواند علت این امر باشد چون استرس به مغز وارد شده و روی هورمونهای تنظیم کننده از طرف مغز (LH ،FSH ) روی تخمدان موثر می باشند. با سلام. من دختری 25 ساله هستم که خیلی دیر به دیر پریود می شوم.شاید سال 4 بار ؛ یک بار آزمایش خون و هورمونی دادم و مشکل خاصی نبود قرص های ضد بارداری تجویز شد تا یک سال اما باز هم موثر واقع نشد با توجه به این که مشکل رشد موهای زائد من چند برابر شد و بر چانه و روی سینههای من مو زائد رشد زیادی پیدا کرده است. لطفا من را راهنمایی کنید. با تشکر با سلام مشکلی که شما دارید، تخمدانهای پلی کیستیک (PCO ) و یا به عبارت عامیانه تنبلی تخمدان می باشد که پریودهای دیر به دیر است و معمولاً فقط با مصرف دارو منظم می شود و داروی آن هم، همان قرصهای ضد بارداری یا پروژسترون می باشد. تا زمانی که دارو مصرف می کنید، منظم است و با قطع دارو مجدداً دیر به دیر می شود و در واقع بیماری است که درمان قطعی ندارد. برای موهای زائد هم چنانچه خیلی زیاد باشد، نیاز به یکسری درمانها از جمله قرصهای اسپیرونولاکتون، سیپروترون و .... دارد که باید تحت نظر متخصص مصرف شود و بعد از مصرف مدتی دارو در صورتی که هنوز موهای زائد زیاد باشد می توان از روشهای کمکی مثل لیزر کمک گرفت. البته در صورتیکه اضافه وزن دارید، کاهش وزن به شما کمک خیلی زیادی می کند. ضمناً نگران مصرف قرصهای ضد بارداری نباشید، عارضۀ خاص ندارند و باعث ناباروری هم نمی شوند و بعداً هر زمانی که قصد بارداری داشتید، بایستی تحت نظر پزشک از داروهای تحریک تخمک گذاری استفاده کنید. سلام.24 ساله و مجرد هستم.از حدود 4 سال پیش همیشه قبل یا بعد پریودم لکه بینی داشتم.قبل از آن دوره پریودم 7 روزه بود ولی الآن 5 روزه است ولی دوره لکه بینی ام گاهی به 2 هفته هم می رسه.پریود منظمی دارم.در این مدت به پزشکان حاذق زیادی در شیراز مراجعه کردم.تمامی آزمایشات هورمونی ام نورمال بودن.در سونوگرافی هم هیچ کیست یا مشکلی نداشتم.چند دوره هم قرص های ld و یاسمین مصرف کردم ولی هیچ تاثیری نداشته.در معاینه هم گفتن همه چیز نرماله.دکترها بهم گفتن هیچ مشکلی ندارم و دیگه به پزشک مراجعه نکنم و بعد ازدواج درست میشه.به دکتر سنتی هم که مراجعه کردم گفتند عصبی است و رحمم هم تقریبا سرد است.مواردی که گفتند را رعایت کردم ولی بعد مدتی باز لکه بینی داشتم. سعی کردم با این مشکلم کنار بیام ولی الآن در سوالات به خانمی برخوردم که بعد ازدواجش هنوز این مشکل لکه بینی رو داشت و با ازدواجش برطرف نشده بود.سوالاتم اینه که باید چی کار کنم واسه بهبودم و اینکه این درسته که رحم سرد باعث ناباروری همیشگی می شه و هیچ امیدی به باروری در این کیس ها وجود نداره؟ با سلام اولاً که اصطلاح رحم سرد از نظر علمی مفهومی ندارد و هیچ ارتباطی هم با ناباروری ندارد شما می توانید به مدت 3 دوره قرص ال دی یا همان یاسمین مصرف کنید به این صورت که از اولین خونریزی پریود شروع کنید و یک بسته را تا آخر مصرف کنید بعد از اتمام هر بسته، یک هفته فاصله بیندازید و بستۀ بعد را شروع کنید، ولی در کل در هر چند روز لکه بینی، قبل و بعد از پریود، مشکل چندانی نیست و شما بعد از ازدواج در صورتی که اقدام به بارداری کردید و به مدت یکسال باردار نشدید، جهت تشخیص و درمان، نیاز به مراجعه دارید. با سلام ممنون میشم سوال من را پاسخ دهید رحم من زخم شده وباید فریز بشه چقدر زمان برای فریز کردن انجام می شه وآیا دوباره امکان برگشتش وجود داره؟ خیلی درد داره . با سلام عفونت های درمان نشده به مرور سبب زخم دهانه رحم میشوند. در صورت عفونت های مجدد و عدم درمان امکان زخم مجدد وجود خواهد داشت. در صورت صلاحدید متخصص زنان، می توانید فریز انجام دهید. با سلام دختری 22 ساله و مجرد هستم.دو ماه پیش سونوی رحم و تخمدان انجام دادم نرمال بود.چند روز پیش برای سونوی کلیه مراجعه کردم تشخیص کیست تخمدان دادند.نتیجه سونو:کیستی با ابعاد 59*57 در تخمدان چپ دارای سپتوم و نواحی اکوژن دیده می شود.ایا این کیست با دارو برطرف می شود یا به جراحی نیاز است؟ با سلام بر اساس جواب یک سونوگرافی به تنهایی نمیتوان به طور قاطع در مورد نیاز به جراحی کیست تصمیم گیری کرد. ولی با توجه به گزارش سپتوم و نواحی اکوژن در کیست توصیه به پیگیری حتمی با سونوگرافی مجدد حدود 8-6 هفته بعد و انجام تست های تومرمارک تخمدانی ( آزمایش خون) میشود. و با توجه به گزارش سونو مجدد و نتایج آزمایشات خونی تومر مارکر ها در مورد نیاز به جراحی بهتر می توان تصمیم گیری کرد. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() |
|||
28-02-2014، 08:59 AM,
![]() |
|||
|
|||
با سلام و خسته نباشید.زنی 35 ساله و مجرد هستم.حدودا یک سال است پریودهای نامنظمی دارم گاهی در ماه اصلا پریود نمیشم و گاهی ماهی دوبار و گاهی هم نرمال است.4ماه پیش تشخیص کیست تخمدان همورازیک داده شد با مصرف دو بسته قرص ال دی از بین رفت اما متاسفانه باز هم نامنظمی ها ادامه دارد.لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست و چه آزمایشاتی لازمه انجام بدم؟وزن نرمال و بیماری خاصی هم ندارم.با تشکر.
با سلام آزمایش هورمون روز سوم پریود: FSH ،LH ،PRL ،TSH ،Esteradiol ،TEST انجام شود و یک سونوگرافی جهت بررسی اندازه تخمدانها و با جوابها مراجعه کنید. با سلام همسرم 32 ساله است پسر دومم 3 سال دارد خانمم خیلی پریودیهای نامنظم داشت که با کلومیفن باردار شد بعد از سزارین بچه دوم پریودیهایش منظم و ماه به ماه شد ولی چند ماه اخیر یکی دو هفته ای دیرتر میشد تا اینکه الان 4 دوره است که فاصله روز آخر پریودی با روز اول دوره بعدی 7 روز شده یعنی هفت روز در مابین پاک است و این باعث نگرانی شده لطفا پاسخ مرا بدهید. با سلام شما باید به متخصص زنان مراجعه کنید و بررسیهای کامل از جمله آزمایشات هورمونی و سونوگرافی رحم وتخمدانها و ... انجام دهید تا علت خونریزی های نامنظم مشخص شود و بر اساس تشخیص علت، درمان مناسب صورت گیرد. با سلام . 31 ساله و مجرد هستم حدودا 3 ماه پیش جهت درمان موهای زائد در صورت (البته خیلی زیاد نبود) به پزشک متخصص تیروئید مراجعه کردم ایشان قرص اسپیرولاکتون 100 تجویز کردند. بعد از دو ماه پریودهای من نا منظم شد طوریکه یک هفته در میان پریود میشدم ولی رشد موهای زائد کاهش یافته بود. به دکتر زنان مراجعه کردم بعد از سونوگرافی تشخیص دادند که دارای فیبروم هستم و این موضوع من را خیلی نگران کرده است هر چند پزشک گفتند نگران فیبروم نباشم (جواب سونوگرافی من به این شرح است:تصویر یک میوم مورال ساب موکوزال به ابعاد 18در14mm با indentation آندومتر در تنه قدامی رحم رویت میشود.آیا این فیبروم نگران کننده است یا نه؟).لطفا راهنماییم کنید که آیا قرصهای اسپیرولاکتون را ادامه دهم یا نه؟ با سپاس با سلام خونریزی های نامنظم، شایع ترین عارضۀ قرص اسپیرونولاکتون می باشد و شما بعد از مصرف این قرصها دچار پریودهای نامنظم شده اید چنانچه موهای زائد شما در حدی می باشد که برای شما آزار دهنده باشد و حتما مایل به درمان آن باشید، می توانید بعد از صرف، مدتی قرص اسپیرونولاکتون و لیزر انجام دهید و بهتر است طولانی مدت قرصها را ادامه ندهید، فیبروم شما با توجه به سایزی که دارد، فعلاً نیاز به هیچ اقدام خاصی ندارد، و نگران کننده هم نیست فقط باید بصورت دوره ای مثلاً هر 6 ماه یکبار با سونوگرافی پیگیری کنید. با سلام من فکر میکنم که دچار بیماری تبخال تناسلی شده ام ولی الان یک هفته گذشته و من 3 روز است که از پماد استفاده میکنم و بهترشدم و اثری از زخم نیست ممکن است که این مریضی تبخال نباشد؟من خیلی نگرانم با سلام در ابتدا نکته را متذکر می شویم که از هرگونه استرس و نگرانی به دور باشید، در وهله بعد باید گفت ضایعاتی که در ناحیه تناسلی بروز می کند شامل طیف وسیعی از عوامل میکروبی و ویروسی و ... می باشد که اغلب آنها خطر جدی ایجاد نمی کنند و با توجه به پیشرفت های پزشکی اغلب آنها قابل درمان می باشند. برای فهمیدن ماهیت ضایعات شما نیاز به شرح حال دقیق و نوع و چگونگی انتشار ضایعات و علائم و نشانه های همراه آن و در صورت نیاز آزمایشات تکمیلی می باشد. در ضایعات هرپس معمولاً قبل از بروز ضایعات فرد در ناحیه احساس خارش و گزگز و سوزش می تواند داشته باشد و به دنبال آن جوش های آبکی معمولاً دردناک به همراه تورم غدد لنفاوی ناحیه ای ایجاد می گردد که طی چند روز بهبودی حاصل می شود. امکان عود مجدد در صورت افت سطح ایمنی و استرس در فرد وجود دارد که برای کنترل این عودها درمان دارویی به کار می رود. با آزمایش می توان به وجود و بررسی هرپس در بدن پی برد. در صورت تمایل برای بررسی دقیق می توانید به کلینیک هرپس مرکز مراجعه فرمایید. سلام من 24 سال سن دارم دوشیزه هستم.حدود یک ماه پیش با درد شدید به بیمارستان رفتم.کیست تشخیص داده شد.(در آدنکس چپ کیست هموراژیک؟ آندومتروما؟ با ابعاد mm 73*59 ؛و در آدنکس راست توده مشابهی به ابعاد 32*41 میلیمتر و مقادیری مایع آزاد مشاهده شد)بعد از چند روز کیست کوچکتر شد(چپ 60*64 و راست 21*27) پزشک معالج دستور دوماه استفاده قرص LD داد.یک دوره قرص مصرف کردم .در دوره قاعدگی درد شدید داشتم که چند روز بعد از قاعدگی هم ادامه داشت دوباره به پزشک مراجعه کردم.کیست سمت راست دفع شده بود اما سمت چپ بزرگتر شده بود.(69*78)تشخیص کیست آندومتریوز و دستور جراحی اورژانسی دادن.با چندتا پزشک دیگه بیمارستان ایران مهر هم مشاوره کردم دستور لاپاروتومی رو دادن.(نتیجه آزمایش های قبل از جراحی از جمله CA-125 نرمال بود)الان 10 روزه جراحی کردم یک مقدار از تخمدان سمت چپ برداشته شدهاما تحمدان حفظ شده.سوال من اینه که ازین به بعد باید چکار کنم گفتند کیست برگشت پذیره درمور باروری مشکلی پیدا نمیکنم باتوجه به این که پزشکم گفت عمل خیلی خوب انجام شدو نگرانی چسبندگی نداریم.با توجه به اینکه سمت راستم هم داشته و اینکه بد خیم نباشه خیلی نگرانم ؛هرمون های جنسیم زیاد شده آیا برام مشکل سازه؟کم اشتها شدم و چاق هم نمیشم این ربطی به کیست و آندومتروز داره؟چکار باید بکنم؟خواهشن راهنماییم کنید. با سلام با توجه به اینکه ازدواج نکرده اید و با توجه به اینکه با عمل جراحی لاپاراتومی ضایعات کاملا برداشته نمی شود لطفا با مدارک کامل به کلینیک آندومتریوزیس ابن سینا مراجعه کنید. آندومتریوز درصد کمی شانس بدخیمی دارد ولی این درصد خیلی کم است و بسته به پاتولوژی شما دارد. لطفا حتما جهت بررسی کامل به تنها کلینیک آندومتریوزیس ایران (ابن سینا) مراجعه کنید. سلام من دختر 30ساله هستم تا 26سالگی پریودهای نامنظم داشتم رفته رفته این پریودهای نامنظم هم خیلی کم شدن تااینکه باید قرص میخوردم قرصهای مختلف در بازار را امتحان کردم الان نزدیک دوساله اصلا پریود نمیشم حتی امپول پروژسترون تنها یا با دوز استروژن هم تزریق کردم باز پریود نشدم . مجردم وسونوگرافی رفتم هیچگونه فیبروم وبیماریهای تخمدان نشان داده نشده وهورمون های جنسی نرمال نشان داده لطفا راهنمایی کنید به کدام مرکز مراجعه یا از چه دارو استفاده کنم. با سلام با توجه به شرایط شما که حدود سه سال پریود نشده اید حتماً باید با در دست داشتن مدارک قبلی تان به کلیینک مراجعه نمائید تا علت مشکل شما مشخص شود. راهنمایی بیشتر از طریق ایمیل خیلی کمک کننده نخواهد بود ولی توصیه می کنم حتماً به پزشک مراجعه نمائید. می خواستم بدانم چرا برای روز 10 پریود وقت جنین شناسی می دهید و در این روز از نظر چه چیزهایی ویزیت می شویم؟ با سلام بیمارانی که روش درمانی برای آنها تعیین می شود و نیاز به روشهای کمکی مثل IUI یا IVF دارند، برای آنها مشاوره جنین شناسی انجام می شود که از نظر کیفیت اسپرم ها و تأیید روش درمانی بررسی شوند. زمان مشاوره روز 12-9 سیکل تعیین می شود به این علت که خانم در این زمان نیاز به یک سونوگرافی واژینال برای بررسی رحم و تخمدان دارد که اگر مشکلی وجود داشته باشد در همان ویزیت تعیین شود و برای اینکه دفعات مراجعه کمتر شود این زمان تعیین می شود تا سونوگرافی هم در همان روز انجام شود. باسلام من 32 سال سن دارم مشکل تخمدان پلی کیستیک دارم 4بارآی یو آی و2بار انتفال جنین و فریز ناموفق داشتم خواستم ببینم دلیل نتیجه نگرفتنم چی میتونه باشه,البته در آزمایشها مشکلی ندارم.ممنون باسلام دلیل نتیجه گرفتن در سیکل های متعدد IUI و احتمالاً IVF و جنین فریز بسیار متفاوت است و حتماً باید برای اینکه بهتر بتوانیم شما را راهنمایی کنیم با در دست داشتن آزمایشات و مدارک قبلی مراجعه نمائید. خود پلی کیستیک بودن تخمدان شما و عدم تعادل هورمونی وابسته به ان هم در این مسئله دخیل است. با سلام، برای بررسی وضعیت رحم یک سونو ساده یک هیسترو سونوگرافی ویک عکس رنگی رحم تجویز شده ایا انجام هر دو سونو تخصصی لازم است؟ کدام اول باید انجام شود؟من بیمار مرکز شما نیستم ایا میتوانم برای انجام این سونو ها به اینجا مراجعه کنم ؟باتشکر با سلام، ابتدا سونو ساده انجام دهید و سپس بر حسب درخواست متخصص خود هیستروسونو و یا عکس رنگی انجام دهید .بله برای سونو ساده و عکس رنگی می توانید به مرکز ما مراجعه نمائید. با سلام و خسته نباشید .47 ساله و مجردم . 10 سال پیش فیبرم رحمی را در شیراز عمل کردم بار دوم 3 سال پیش نیز عمل لاپاراسکوپی انجام دادم .یک سال است خونریزیهای شدید و دائم توانم را گرفته ، دو ماه است هنگام پریود درد شدید معده دارم .دکتر می گوید عمل ها سبب ایجاد چسبندگی رحم و معده شده و راه حلی وجود ندارد چون هر بار عمل این چسبندگی را بیشتر می کند . بی صبرانه منتظر راهنمائی شما برای درمانم. با سلام در مورد وضعیت فعلی تان توضیح نداده اید که آیا مجدداً در سونوگرافی فیبروم و ... دارید یا نه؟ شما قطعاً باید معاینه شوید و طبق وضعیت بعد از معاینه برای شما اظهار نظر شود خونریزی شدید حوالی دوران یائسگی نیاز به بررسی بیشتری دارد، لذا توصیه می کنم با مدارک خود به این مرکز مراجعه فرمائید که اگر لازم به عمل لاپاراسکوپی شد با توجه به تجهیزات پیشرفته این مرکز، عمل برای شما صورت گیرد. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() |
|||
07-12-2014، 10:57 AM,
![]() |
|||
|
|||
یه تجربه شخصی دارم در مورد تاخیر پریود که دوست دارم باهاتون به اشتراک بذارم. این یه درمان کاملا سنتی و قدیمیه و فقط در مواردی که مورد خیلی حاد نباشه و گاهی تاخیر پیش بیاد اثر می کنه. برای این کار دو قاشق پر گلرنگ رو با یه لیوان آب جوش قاطی کنین در لیوان رو بذارین و صبر کنین تا صبح. این مخلوط رو با صافی صاف کنین و ناشتا میل کنین معمولا جواب می ده عارضه ای هم نداره
|
|||
23-01-2016، 10:10 PM,
![]() |
|||
|
|||
با سلام و خسته نباشید
من 27 سالمه و دو ساله که ازدواج کردم از زمان مجردی مشکل تخمدان پلی کیستیک داشتم و پریودم نامنظم بود دو بار تا حالا کیست روی تخمدان داشتم و با مصرف داروی سیپروترون و یاسمین برطرف شده یکبار قبل از ازدواج و یکبار بعد از ازدواج. الان یک ماهی میشه که خونریزی شدید پریودی دارم! در روز دهم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی مشخص شد که بر روی تخمدان سمت راستم یک کیست 3سانتی دارم پزشک داروی مدروکسی پروژسترون تجویز کرد به همراه مفنامیک و متفورمین . من به صورت منظم داروها را مصرف نمودم حدود 4 روز پریودم قطع شد اما مجددا خونریزی شدید شروع شد با وجود مصرف مدروکسی پروژسترون. الان 14 روز مصرف پروژسترون تمام شده و 4 روز است که خونریزی من شدیدتر شده خیلی کلافه شده ام لطفا مرا راهنمایی کنید به نظر شما بهتر نیست به جای مدروکسی از یاسمین استفاده کنم؟! علت این همه خونریزی چیست؟ با وجودی که قبلا هم کیست داشته ام این خونریزی بی سابقه است! ممنون |
|||
18-07-2016، 09:52 AM,
(آخرین ویرایش: 18-07-2016، 09:53 AM، توسط nka.)
![]() |
|||
|
|||
با سلام و عرض خسته نباشید دختر 33 ساله هستم که مجردم و از اولین دوره های که باید پریود میشدم ( یعنی 15 16 سالگی ) تا امروز به دلیل تنظیم نبودن پریودم از قرص LD استفاده کردم . گاهی هم قرصم یاسمین شده و گاهی هم به مدت چند ماه مصرف نکردم . الان نگران هستم که تاثیر این همه زمان خوردن قرص LD چه خواهد بود ؟ نکنه روی باروری من تاثیر بزاره ؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید
|
|||
12-01-2017، 12:58 AM,
![]() |
|||
|
|||
باسلام و خسته نباشید من دختری 23 ساله با دوره های منظم 30 روز هستم روز 8 پریود رابطه بدون دخول ولی مشکوک از برخورد منی داشتم 36 ساعت بعد از رابطه از روش اورژانسی استفاده کردم و 1 هفته بعد به مدت 2 روز لخته دفع شد
16 روز بعد رابطه بتا دادم 0 و منفی شد و در زمان مقرر پریود شدم اما خونریزی کم تر از دوره های قبل به دلیل درد خفیف شکم و کمر در سمت چپ 40 روز بعد رابطه باز بتا دادم و 7 و منفی شد من خیلی استرس دارم و نگرانم ایا از نتیجه این تست ها مطمئن باشم که حاملگی رخ نداده؟ خواهش میکنم جواب بدین |
|||
|
13-01-2017، 05:17 AM,
![]() |
|||
|
|||
نگرانی نداره. مطمین ترین چیز همون آزمایش بتا هست که منفی بوده. ضمنا شما پریود شدین پس به نظر من جای هیچ نگرانی نیست.
مواردی هم که بخاطرش نگرانش هستید به نظر من به خاطر استرس های ناشی از این مساله هست که با آزامش خاطر از بین میره. |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان