انجمن تفریح و سرگرمی خانوم خانوما




اردور خارجیزمان کنونی: 22-05-2022، 04:50 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: Diba
آخرین ارسال: Diba
پاسخ 1
بازدید 1558

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اردور خارجی
11-01-2014، 04:47 PM,
ارسال: #1
اردور خارجی
مینی لقمه سیب زمینی با دیپ پنیر تند

مواد لازم برای 6 نفر  :
600 گرم سیب زمینی آب پز و پوست کنده 
زرده تخم مرغ یکعدد
25 گرم گشنیز تازه خرد شده
6 ساقه پیازچه نازک و خرد شده با ساقه سبز
پوست رنده ریز شده یکعدد لیموترش
ادویه دلخواه
پودر نان خشک یا نان سوخاری نرم 100 گرم
روغن کنجد یا مایع یک تا دو ق غ
دیپ پنیر و چیلی تند
طرز تهیه :
سیب زمینی های پخته و سرد شده و پوست کنده را کاملا له کنید . زرده تخم مرغ را رو ی آن بریزید و پیازچه خرد شده و پوست رنده لیموترش و نمک و ادویه دلخواه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . از مایه آن حدود 16 تا 20 عدد مینی لقمه در کف دست درست کنید و در بشقابی پر از پودر نان سوخاری قرار داده و آغشته کنید . و سپس داخل روغن داغ به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید .


 فینگر فود با برش لیمو و پوره سیب زمینی

پوره سیب زمینی داخل قیف برزنتی خامه شده و با ماسوره روی برش لیموترش شکوفه زده شده و روی آن سبزیجات خرد شده و پیازچه و پیاز خرد شده پاشیده شده و با گوجه فرنگی تزیین شده و تکنفری سرو میشود .

سیب زمینی کبابی یا تنوری روی نمک

مواد لازم :
نمک
سیب زمینی
طرز تهیه :
 
در قابلمه کهنه ای به ارتفاع حدود 5 سانتیمتر نمک بریزید و صاف کنید . سپس سیب زمینی ها را شسته و خشک کرده و مقداری با روغن چرب کنید و با چنگال یک سوراخ ایجاد کنید . اکنون سیب زمینی ها را روی نمک قرار داده و با حرارت ملایم روی شعله قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید . در طی مدتی حدود یکساعت سیب زمینی کبابی با پوست خواهید داشت که تمام املاح و ویتامین آن در داخلش حفظ شده است . پس از از سرد شدن میتواین پوست گرفته و به مصرف انواع سالاد ها و غذاها و ترکیب کردن با مواد دیگر مصرف کنید . این روش از آب پز کردن مناسب تر و مفید تر است .
نکته : نمک داخل قابلمه سفت شده و بستر مناسبی برای تهیه سبزیجات کبابی مانند چغندر و هویج و غیره است و بهیچوجه باعث شوری آنها نخواهد شد . این نمک تا وقتی که سیاه نشده و یا با عصاره سبزجات ترکیب نشده میتواند مجددا بارها با همان صورت مورد استفاده قرار گیرد . قابلمه را پس از سرد شدن خالی نکنید و اجازه دهید باقی بماند و دفعات دیگر هم بتوانید از آن استفاده کنید .

منبع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اردور ایرانی aseman 3 4,902 24-09-2014، 07:47 PM
آخرین ارسال: Diba

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | تالار گفتمان خانوم خانوما | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS
در این سایتدر كل اینترنت