انجمن تفریح و سرگرمی خانوم خانوما




انواع شیرینی ترزمان کنونی: ۱-۱۲-۱۳۹۶, ۰۳:۴۶ عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Diba
آخرین ارسال: kimia
پاسخ: 3
بازدید: 753

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع شیرینی تر
۲۶-۵-۱۳۹۳, ۰۸:۱۵ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۵-۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ عصر، توسط Diba.)
ارسال: #1
انواع شیرینی تر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواد لازم
تخم مرغ - 8 عدد
آرد سفید - 200 گرم (8 قاشق سوپخوری پر)
شکر - 200 گرم (8 قاشق سوپخوری)
کره - 150 گرم
وانیل - نصف قاشق چایخوری
برای تزئین
خامه - 400 گرم
پودر قند - 125 گرم (5 قاشق سوپخوری)
وانیل - نصف قاشق چایخوری
توت فرنگی درشت سفت و سالم - 1 کیلو
طرز تهیه
برای آماده کردن این شیرینی به یک سینی فر به طول 40 تا 42 سانت و به عرض 30 سانتیمتر احتیاج داریم. کف سینی را یک ورقه کاغذ روغنی می اندازیم و کمی روی کاغذ را با روغن چرب می نمائیم. در ظرف لعابی یا استیل گودی تخم مرغ ها را دانه دانه می شکنیم و با هم زن برقی خوب بهم می زنیم(باید یک تخم مرغ را شکست و خوب مخلوط نمود، بعد تخم مرغ بعدی را شکست) به همین ترتیب تمام تخم مرغ ها را مخلوط کرده ، با همزن هم می زنیم تا مایه کاملا پف کند .
ظرف تخم مرغ ها را در ظرف آبی قرار می دهیم و ظرف آب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم . همزدن را ادامه می دهیم تا مایه گرم شود. شکر و وانیل را کم کم در تخم مرغ می ریزیم، باز هم همزدن را ادامه می دهیم تا مایه داغ شود. ظرف تخم مرغ را از آب خارج کرده،آرد را کم کم در آن ریخته و باز هم خوب مخلوط می نماییم و در آخر کار کره را قطعه قطعه کرده ، داخل مایه می ریزیم، هم می زنیم تا مایه کاملا مخلوط شود.
مایه را در سینی آماده شده می ریزیم ،با لبه کارد آن را صاف می نمائیم تا ضخامت آن در همه جا یکسان شود. فر را با حرارت 300 درجه فارنهایت و یا 150 درجه سانتیگراد گرم می نمائیم. (فر باید لااقل یک ربع قبل گرم شود).
سینی را می گذاریم روی پنجره وسط فر ، به مدت 15 تا 20 دقیقه تا نان بپزد ولی زیاد خشک نگردد. سینی را بیرون می آوریم ، می گذاریم کمی سرد شود و ژنوآز را از طول به دو قسمت مساوی می بریم، دو قطعه ژنوآز را روی هم قرار می دهیم و اطراف آن را با هم کمی می بریم تا کاملا هر دو ورقه به یک اندازه شود. کاغذ هر دو قطعه را می بریم و می گذاریم ژنوآز کاملا سرد شود.
خامه را در ظرف گود استیلی میریزیم ، ظرف را روی ظرف یخی قرار می دهیم و خامه را با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا سفت شده ، فرم بگیرد و وانیل پودر قند را کم کم در خامه می ریزم و خوب مخلوط می کنیم.
توت فرنگی ها را می شوئیم ، خشک می نمائیم ، دم آن را می گیریم ، چند عدد از آنها را کنار می گذاریم، بقیه را از وسط دو نیم نموده ، روی هر ورقه از ژنوآز را مقداری خامه می ریزیم با لبه کارد خامه را کاملا صاف نموده، یک ردیف توت فرنگی روی سطح یکی از ژنوآزها می چینیم و یک قطعه دیگر ژنوآز را روی آن قرار می دهیم.
اطراف ژنوآزها باید کاملا به هم چسبیده و صاف باشد ، کمی خامه اطراف آن می مالیم ، مقداری از نصفه های توت فرنگی را اطراف ژنواز می چسبانیم . یکی دو قطره رنگ قرمز مخصوص شیرینی داخل بقیه خامه می ریزیم و مخلوط می کنیم تا خامه صورتی کمرنگ بشود و سطح ژنوآز را با خامه می پوشانیم و رویش را با لبه کارد کاملا صاف کرده ، با چند عدد توت فرنگی درسته روی آن را تزئین می نمائیم.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواد لازم
كره آب ‌شده نصف پيمانه
پودر كاكائو و پودر قند به ميزان لازم
خمير فيلو به ميزان لازم
زرده تخم‌مرغ پنج عدد
شير دو و نيم پيمانه
وانيل و نمک از هر کدام نصف قاشق چايخوري
شكر 3/4پيمانه
آرد و شکلات چیپسی 1/3پيمانه
[تصویر:  shirininapelonishokolati.JPG]
ناپلئونی شکلاتی
طرز تهيه
فر را با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد روشن مي‌كنيم.لابه ‌لاي چهار برگ خمير را با برس كره آب شده زده و روي هم قرار مي‌دهيم. سپس خمير را به صورت مربع‌هاي 10 سانتي‌متري مي‌بريم. (بايد 24 عدد مربع داشته باشيد اگر كافي نبود دوباره تكرار كنيد) روي شش عدد از آنها پودر كاكائو پاشيده و با پودر قند تزيين مي‌كنيم خمير‌ها را با احتياط در سيني فر مي‌گذاريم و به مدت پنج دقيقه در فر قرار داده تا روي آنها طلايي شود در اين فاصله كرم را آماده مي‌كنيم.
دو پيمانه شير وانيل و نمك را روي حرارت قرار مي‌دهيم تا داغ شود زرده‌ها را با شكر آنقدر مي‌زنيم تا رنگ آن سفيد و مثل كرم غليظ شود. آرد را هم در باقي شير حل كرده و همراه زرده‌ها به شير اضافه مي‌كنيم. كرم را روي حرارت ملايم آنقدر هم مي‌زنيم تا غليظ شود. ظرف را از روي حرارت برداشته و شكلات را افزوده و مخلوط مي‌كنيم تا شكلات ذوب شود.
براي درست كردن هر شيريني لابه لاي سه عدد خمير كرم شكلاتي مي‌ماليم و براي لايه رويي از خمير تزيين شده استفاده مي‌كنيم.اين شيريني را سرد سرو كنيد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواد لازم
تخم‌مرغ هفت عدد
شكر 200 گرم
آرد سفيد 250 گرم
بيكينگ پودر يك قاشق چايخوري
وانيل يا رنده پوست ليموترش به ميزان لازم
آبجوش 1/4 پيمانه
خامه 200 گرم
[تصویر:  shirinitar.jpg]
شــيرينی تر
طرز تهيه
ابتدا تخم‌مرغ و شكر را زده تا سفيد شود. بعد بيكينگ پودر و وانيل را هم اضافه كرده با همزن برقي بزنيد تا سفت شود. آرد را كم‌كم مخلوط كرده و با همزن به سرعت بزنيد. داخل سيني را كاغذ انداخته كمي چرب كرده يا كاغذ روغني بيندازيد. و در فري كه با حرارت180 درجه سانتي‌گراد از قبل گرم كرده‌ايد به مدت 25 دقيقه قرار دهيد. پس از پخت، كمي كه سرد شد از قالب جدا كنيد وسط كيك را برش دهيد و كمي شربت (آبجوش و وانيل) روي كيك بريزيد و وسط آن را خامه ماليده و كمي از خامه را در قيف ريخته با ترافل رنگي و انواع كمپوت يا ميوه تازه تزيين نماييد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواد لازم
آرد دو پيمانه
بيكينگ‌پودر و نمک از هر کدام نصف قاشق مرباخوري
شكر دو قاشق مرباخوري
پنير پيتزا 125 گرم (نصف پيمانه)
خامه 350 گرم (يك و نيم پيمانه)
شويد خردشده يك قاشق غذاخوري
تخم‌مرغ يك عدد
[تصویر:  moslasekhameii.jpg]
مثلث‌ خامه‌ای
طرز تهيه
آرد، شكر، نمك و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط بعد خامه را اضافه كرده و هم بزنيد. كمي از پنير را كنار گذاشته و بقيه را به مواد بالا اضافه كرده با شويد و همه را با هم مخلوط كنيد. خمير را زياد ورز ندهيد و به صورت مستطيل روي ميز كار گذاشته و به شكل مثلث (سه گوش) برش دهيد. روي آنها با قلم‌مو تخم‌مرغ زده و پنير باقي‌مانده را بپاشيد و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا پنيرها آب شده و طلايي شوند

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواد لازم
آرد سفيد 120 گرم
آرد ذرت 30 گرم
آب‌جوش دو قاشق غذاخوري
شكر 150 گرم
تخم‌مرغ شش عدد
وانيل نصف قاشق چايخوري
بيكينگ‌پودر يك قاشق چايخوري
[تصویر:  roletkhameiibatotfarangi.jpg]
رولت خامه ای با توت فرنگی
طرز تهيه
زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را جدا كرده و هم مي‌‌زنيم به زرده، شكر و وانيل اضافه مي‌‌كنيم تا كرم رنگ شود، بعد آب جوش را اضافه كرده هم مي‌‌زنيم در اين هنگام سفيده زده شده را افزوده و آرام مي‌‌زنيم. آرد و بيكينگ‌پودر را مخلوط كرده و به مواد اضافه مي‌‌كنيم و آرام با همزن مي‌‌زنيم.
فر را با حرارت180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده، قالبي را كه كف آن كاغذ پهن كرده‌ايم آماده مي‌‌كنيم. (قالب به شكل مربع يا مستطيل باشد و مواد كيك بايد به اندازه يك سانتي‌متر قالب را پر كند) مواد را در قالب ريخته و به مدت 15 دقيقه در فر مي‌‌گذاريم تا بپزد توجه داشته باشيد كيك خشك نشود. بعد كيك را از فر خارج و آن را از طول لوله مي‌‌كنيم (مي‌‌توانيد از پارچه نمدار براي لوله كردن كيك استفاده كنيد) و مي‌‌گذاريم تا خنك شود. بعد خامه زده‌شده را روي كيك ريخته و صاف كرده و آن را باز لوله مي‌‌كنيم. بعد روي رولت را با خامه و توت‌فرنگي تزئين مي‌‌كنيم.براي تهيه خامه زده شده، 200 گرم خامه ساده را با دو قاشق پودر شكر و 200 گرم خامه قنادي هم مي‌‌زنيم تا فرم بگيرد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواد لازم
- کره ذوب شده 185 گرم
- آرد ساده 300 گرم
- شکر (کالستر شوگر) 150 گرم
- پسته خرد شده 150 گرم
- تخم مرغ 1 عدد کامل، زرده 1عدد
- کره 60 گرم
- عسل 5 قاشق غذاخوری
- خامه 2/1پیمانه
- شیر عسل 4/1پیمانه
 طرز تهیه
آرد و کره و شکر را مخلوط می کنیم مواد را داخل قالب 30×20 که قبلاً کف آن کاغذ مومی قرار داده ایم می ریزیم و به مدت 25 دقیقه داخل فر با دمای متوسط قرار می دهیم . بعد از سرد شدن مواد رویه آن را رویش پهن می کنیم و می گذاریم کاملاً سرد شده و ببندد و بعد برش می زنیم.
طرز تهیه رویه شیرینی :
شیره و کره و عسل داخل ظرفی می ریزیم و به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم می گذاریم و در آخر خامه را اضافه کرده و هم می زنیم و از روی حرارت برمی داریم روی شیرینی پهن می کنیم و پسته روی آن می پاشیم.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواد لازم
تخم مرغ 5 عدد
شکر 150 گ
آرد 150 گ
آب جوش 2/1 استکان
شربت 4/1 استکان
 
طرز تهیه
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده زرده ها را با شکر مخلوط کرده با همزن برقی بزنید آب جوش را اضافه کنید به زدن ادامه دهید تا مایه سفید و غلیظ شود . شربت را به مواد فوق اضافه کنید سفیده را جداگانه بزنید تا فرم بگیرد زرده وسفیده را با هم مخلوط کنید آرد را به مواد بیافزایید.همه مواد را به آرامی مخلوط کنید. در یک سینی 60×40 کاغذ بیاندازید مایه را روی کاغذ ریخته با پالت صاف کنید و در فری که با آخرین درجه گرم کرده اید بمدت 10 دقیقه قرار دهید بعد از اینکه نان رولت را از فر خارج کردید رویش را بپوشانید تا کمی خنک شود سپس آنرا لوله کنید در یخچال قرار دهید سپس نان را باز کنید و سطح آنرابا خامه فرم گرفته پوشش دهید و مجدداً آن رالوله کنید در ظرف دلخواه قرار دهید و رویش رابه دلخوه تزیین کنید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواد لازم
پودر كاكائو 3 قاشق سوپخوري
كره 150 گرم
شكر 40 گرم
آرد 250 گرم
مارمالاد زردآلو به ميزان لازم
آب 3 قاشق سوپخوري
شكلات آب شده 50 گرم
ميوه تازه به ميزان لازم
فندق خرد شده 50 گرم
 
طرز تهیه
آرد ، پودر كاكائو و كره را مخلوط كرده با نوك انگشت به شكل خرده نان درآوريد . شكر را اضافه كنيد و مخلوط را با هم تركيب كرده آب كافي اضافه كنيد تا مواد خمير شود خمير را به اندازه 15 دقيقه در يخچال استراحت دهيد سپس به اندازه قالب تارت لت باز كنيد و داخل آن بياندازيد رويش را چنگال بزنيد سطح روي خمير را با يك تكه كاغذ روغني بپوشانيد روي كاغذ را حبوبات خشك بريزيد . همه خمير را به همين شكل آماده كنيد در سيني فر بچينيد در فري كه از قبل با حرارت 190 درجه سانتي گراد گرم كرده ايد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد . سپس كاغذ را از روي خمير برداشته 5 دقيقه ديگر زمان دهيد تا بپزد . از فر خارج كنيد بعد از خنك شدن لبه نانها را با شكلات يا مارمالاد آغشته كنيد و در فندق خرد شده بغلطانيد . داخل نان را شكلات آب شده بريزيد سپس رويش را با ميوه دلخواه بپوشانيد روي ميوه ها را با مارمالاد گرم شده برس بزنيد تارت آماده است . داخل نان تارت را مي توان بعد از ريختن شكلات خامه فرم گرفته و يا كرم پاتي سير ريخته و بعد روي آن را ميوه بچينيد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواد لازم
پودر كاكائو 3 قاشق سوپخوري
كره 150 گرم
شكر 40 گرم
آرد 250 گرم
مارمالاد زردآلو به ميزان لازم
آب 3 قاشق سوپخوري
شكلات آب شده 50 گرم
ميوه تازه به ميزان لازم
فندق خرد شده 50 گرم
 
طرز تهیه
آرد ، پودر كاكائو و كره را مخلوط كرده با نوك انگشت به شكل خرده نان درآوريد . شكر را اضافه كنيد و مخلوط را با هم تركيب كرده آب كافي اضافه كنيد تا مواد خمير شود خمير را به اندازه 15 دقيقه در يخچال استراحت دهيد سپس به اندازه قالب تارت لت باز كنيد و داخل آن بياندازيد رويش را چنگال بزنيد سطح روي خمير را با يك تكه كاغذ روغني بپوشانيد روي كاغذ را حبوبات خشك بريزيد . همه خمير را به همين شكل آماده كنيد در سيني فر بچينيد در فري كه از قبل با حرارت 190 درجه سانتي گراد گرم كرده ايد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد . سپس كاغذ را از روي خمير برداشته 5 دقيقه ديگر زمان دهيد تا بپزد . از فر خارج كنيد بعد از خنك شدن لبه نانها را با شكلات يا مارمالاد آغشته كنيد و در فندق خرد شده بغلطانيد . داخل نان را شكلات آب شده بريزيد سپس رويش را با ميوه دلخواه بپوشانيد روي ميوه ها را با مارمالاد گرم شده برس بزنيد تارت آماده است . داخل نان تارت را مي توان بعد از ريختن شكلات خامه فرم گرفته و يا كرم پاتي سير ريخته و بعد روي آن را ميوه بچينيد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواد لازم 
– شکلات قهوه ای رنده شده یا خرد شده بصورت ریز 150 گرم
– خامه غلیظ 170 گرم
– کیک شکلاتی خرد شده 175 گرم
– بادام آسیاب شده 2/1 فنجان
– ترافل های شکلاتی و رنگارنگ و یا پودر کاکائو برای تزیین
 
طرز تهیه
شکلات را در شیر داغ کن کوچکی ریخته و آنرا بر روی شیر داغ کن متوسطی که 4/1 آن پر از آب در حال جوشیدن است و بر روی حرارت قرار دارد ، بگذارید و مرتبا آنرا بهم بزنید تا کاملا آب شود . بگذارید شکلات آب شده کمی خنک شود ، سپس خامه را با آن مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی تهیه شود. خرده های کیک و بادام آسیاب شده را در کاسه متوسطی ریخته و مخلوط شکلات را بتدریج به آن ها اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا خمیر یکدستی تهیه شود ، سپس خمیر بدست آمده را بمدت 30 تا 45 دقیقه یا بیشتر در یخچال قرار دهید تا سرد و مقداری سفت شود. خمیر را به 20 تا 25 قسمت تقسیم کرده و هر یک از آنها را بصورت یک توپ در آورید و بعد ، توپهای تهیه شده را در مقداری ترافل شکلاتی و رنگارنگ و یا پودر کاکائو بغلتانید و در پایان ، آن ها را در چهار عدد جعبه کوچک بچینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تبلیغات در خانوم خانوما

برای سفارش تبلیغات با ایمیل mahshad8@yahoo.com در تماس باشید.

http://upload.khanoomkhanooma.com/do.php?imgf=148102012461.jpg
۲۶-۵-۱۳۹۳, ۰۸:۲۰ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۵-۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ عصر، توسط Diba.)
ارسال: #2
RE: انواع شیرینی تر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواد لازم :
خمیر ورقه ای      به بخش خمیر ورقه ای رجوع شود
خامه فرم گرفته        2 پیمانه
پودر قند         1/2 پیمانه
انواع کرم     رجوع به بخش کرم
طرز تهيه :
خمیر ورقه ای را به قطر نیم سانتیمتر باز نموده به ابعاد 5 در 3 سانتیمتر برش بدهید و در سینی شیرینی پزی قرار داده با چاقو چند برش روی خمیر بزنید . و در سینی دیگری تکه های اضافی خمیر را قرار دهید . فر را از یک ربع قبل با حرکت 400 درجه فارنهایت روشن نموده و سینی را در طبقه وسط فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید . پس از آن درجه حرارت فر را روی 300 درجه فارنهایت گذاشته و به مدت 15 دقیقه قرار بماند تا خمیر ناپلئونی پخته شود . سینی را از فر بیرون آورده بگذارید سرد شود و در سینی که اضافات خمیر قرار دارد باید رنگ آن تیره تر شود . سپس آن را با دست خرد کرده با پودر قند مخلوط کنید و برای تزئین روی شیرینی استفاده کنید . برای وسط شیرینی نیز می توانید از کرم پاتیسیر ، وانیلی ، دانمارکی (مطابق صفحه 66) و یا خامه زده شده استفاده کنید . روش کار بدین صورت است که یک تکه شیرینی را از وسط دو نیم کرده روی یک تکه آن کرم مورد نظر را گذاشته و تکه دیگری از شیرینی را روی آن قرار داده و مجدداً روی آن کرم ریخته و در آخر از مخلوط پودر قند و خرده های ناپلئونی برای روی شیرینی استفاده کنید .

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[تصویر:  1184579340big]
مواد لازم :

کاکائوی تخته ای 250 گرم
کره ی پاستوریزه 150 گرم
پودر قند 250 گرم
تخم مرغ 6 عدد
شکلات های ریز تزئینی به مقدار لازم
پرتقال 1 عدد برای تزئین


طرز تهیه:

کاکائوی تخته ای را رنده کرده و با کره به صورت بن ماری یا درون ماکروویو نرم می کنیم.

پس از آن سفیده و زرده ی تخم مرغ را از هم جدا می کنیم. زرده ها را به همراه پودر قند آن قدر می زنیم تا به صورت کرم درآید.

آن گاه کاکائوی ذوب شده را با کرم زرده ی تخم مرغ مخلوط کرده و هم می زنیم.

سفیده ها را آن قدر می زنیم تا برفی شود(کف کند). پس از آن با مواد قبلی به صورت دورانی مخلوط کرده و درون قالب ستاره ای شکل می ریزیم. روی آن را صاف کرده و بعد داخل یخچال می گذاریم تا به طور کامل ببندد.

اکنون آن را از قالب در آورده و درون ظرف برمی گردانیم و با شکلات های ریز و چند پره پرتقال که به صورت فیله در آورده ایم، تزئین می کنیم.
منبع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط kimia
۳۰-۷-۱۳۹۶, ۰۵:۰۱ عصر
ارسال: #3
RE: انواع شیرینی تر
[rtl]فرانسوی ها عاشق میان وعده های بعد از ظهر هستند و ما می دانیم چرا.با دارا بودن تعدادی از بهترین شیرینی ها و دسر ها در جهان , شیرینی فروشی های پاریس به راستی غیر قابل چشم پوشی هستند.[/rtl]


[rtl]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/rtl]
[rtl] روی لینک زیر کلیک کنید
[/rtl]
[rtl]http://www.safteh.net/index.php/generalinformation/65-generalinformation
[/rtl]
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ایده های طراحی شیرینی و بیسکوییت فانتزی zahra009 0 225 ۱۲-۷-۱۳۹۵ ۰۲:۵۷ عصر
آخرین ارسال: zahra009
  طرز تهیه شیرینی خامه ای maryam 0 654 ۹-۶-۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ عصر
آخرین ارسال: maryam
  شیرینی ناپلئونی شکلاتی با خمیر فیلو ziba 0 553 ۹-۶-۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ عصر
آخرین ارسال: ziba
  شیرینی پاری برست کوچک ziba 0 499 ۹-۶-۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ عصر
آخرین ارسال: ziba
  شیرینی مالاکوف ziba 0 489 ۹-۶-۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ عصر
آخرین ارسال: ziba
  طرز تهیه شیرینی لطیفه خانوم خانوما 0 604 ۱۷-۵-۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ صبح
آخرین ارسال: خانوم خانوما

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان